Sohbet & Muhabbet Konusu

Katılıyorum. :A Hem eğlenceli, hem mobil versiyonunun boyutu da fazla değil. Güzel vakit geçirmek için bence oldukça etkili bir oyun :A
Ben Pc'den oynuyorum tabii, mobilden oyun oynamak tarzım değildir. :A Oldukça zaman ayırdığım, saatlerimi ayırdığım oldu kaliteli bir ekiple oynadığımda. :A Gerçekten çok sarıyor ve bağımlılık yapıyor bir süre sonra. :A

• Güldürdün
Reactions: dreamy
Ben Pc'den oynuyorum tabii, mobilden oyun oynamak tarzım değildir. :A Oldukça zaman ayırdığım, saatlerimi ayırdığım oldu kaliteli bir ekiple oynadığımda. :A Gerçekten çok sarıyor ve bağımlılık yapıyor bir süre sonra. :A
Pc mi? Steam’de paralı olması çok kötü ya, yani aman aman parası yok da yine de hak etmiyor bence. :A Biz de bir ara her gün oynardık 10 kişiyi buluyordu çoğu zaman. Şimdi okul yoğunluğu falan derken aksadı. :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Pc mi? Steam’de paralı olması çok kötü ya, yani aman aman parası yok da yine de hak etmiyor bence. :A Biz de bir ara her gün oynardık 10 kişiyi buluyordu çoğu zaman. Şimdi okul yoğunluğu falan derken aksadı. :A
10 lira verip keyfine baktım Steam'de. :A Hak edip etmediğini bilemem, sonuçta oyun performans vaat etmiyor ama verdiği keyfi düşününce net olarak hak ediyor. :A

• Güldürdün
Reactions: dreamy
  • Güldürdün
Reactions: MEnes