Buyurun,neye anlam veremiyorsunuz?
Nerden başlasam herşeye diyim
Buyurun,neye anlam veremiyorsunuz?
Genelin içinden sadeleştirerek gitmek en doğrusu teker,teker seç ve söyleNerden başlasam herşeye diyim
Genelin içinden sadeleştirerek gitmek en doğrusu teker,teker seç ve söyle
Davetlilerin umursamaz oluşu ve salon sahiplerinin para kazanmak için durumu dikkate almaması (bazı düğünler istisna dışındadır)Mesela pandemi dönemindeyiz ve pandemi döneminde düğünlere dikkat edilmedi devam etti
kimse duralım demedi
Davetlilerin umursamaz oluşu ve salon sahiplerinin para kazanmak için durumu dikkate almaması (bazı düğünler istisna dışındadır)
@Angelica başka var mı?Gönder gelsin.
Onlara müstehak.Dışarıda zorunlu Görevli olanlar hariçBaşka sokağa çıkma yasağında aldırmayıp çıkan ceza ödeyenlere
Onlara müstehak.Dışarıda zorunlu Görevli olanlar hariç
Yani öyle yasak var işte dursana evinde yok illa çıkıcaklar
Ben Pc'den oynuyorum tabii, mobilden oyun oynamak tarzım değildir. Oldukça zaman ayırdığım, saatlerimi ayırdığım oldu kaliteli bir ekiple oynadığımda. Gerçekten çok sarıyor ve bağımlılık yapıyor bir süre sonra.Katılıyorum. Hem eğlenceli, hem mobil versiyonunun boyutu da fazla değil. Güzel vakit geçirmek için bence oldukça etkili bir oyun
Pc mi? Steam’de paralı olması çok kötü ya, yani aman aman parası yok da yine de hak etmiyor bence. Biz de bir ara her gün oynardık 10 kişiyi buluyordu çoğu zaman. Şimdi okul yoğunluğu falan derken aksadı.Ben Pc'den oynuyorum tabii, mobilden oyun oynamak tarzım değildir. Oldukça zaman ayırdığım, saatlerimi ayırdığım oldu kaliteli bir ekiple oynadığımda. Gerçekten çok sarıyor ve bağımlılık yapıyor bir süre sonra.
10 lira verip keyfine baktım Steam'de. Hak edip etmediğini bilemem, sonuçta oyun performans vaat etmiyor ama verdiği keyfi düşününce net olarak hak ediyor.Pc mi? Steam’de paralı olması çok kötü ya, yani aman aman parası yok da yine de hak etmiyor bence. Biz de bir ara her gün oynardık 10 kişiyi buluyordu çoğu zaman. Şimdi okul yoğunluğu falan derken aksadı.
ooooo mühendis beylerde buradaymış.10 lira verip keyfine baktım Steam'de. Hak edip etmediğini bilemem, sonuçta oyun performans vaat etmiyor ama verdiği keyfi düşününce net olarak hak ediyor.
Arada uğruyorum abi hep başka taraflarda değiliz.
bu aralar reklamlarda ve dizilerde boy gösterir oldunArada uğruyorum abi hep başka taraflarda değiliz.
Öyle mi yapmışım, bak sen şu bana... Yüzümüz eskimişti ortalığa çıkalım dedik.bu aralar reklamlarda ve dizilerde boy gösterir oldun
Yani kişiden kişiye değişir bu durum. Siz nasıl oynuyorsunuz reis Discord’dan dimi.10 lira verip keyfine baktım Steam'de. Hak edip etmediğini bilemem, sonuçta oyun performans vaat etmiyor ama verdiği keyfi düşününce net olarak hak ediyor.
Nasıl bölümdü ama...
sen izliyor musun ?Yani kişiden kişiye değişir bu durum. Siz nasıl oynuyorsunuz reis Discord’dan dimi.
Nasıl bölümdü ama...