Sohbet & Muhabbet Konusu

Ya aslında var da onlar eskide kaldı. :A Şuan Discord epey popüler ve Among Us Türkiye sunusu bile var, sürekli oyunların döndüğü, 100 bin üyenin olduğu... :A
Ya ben bir Among Us sunucusuna katıldım üç gün önce filan. Dediğin yer olabilir, ama sadece tanıdığım kişileri gösteriyor üye bölümünde. :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Ya ben bir Among Us sunucusuna katıldım üç gün önce filan. Dediğin yer olabilir, ama sadece tanıdığım kişileri gösteriyor üye bölümünde. :A
Yok yok eğer dediğim yere girmiş olsaydın sağ tarafta üyeleri gösteren yerde aşağı doğru indiğinde çoook fazla üye görmüş olacaktın. :A Sol tarafta da bir sürü oda var. 100'den fazla olması lazım. :A

• Güldürdün
Reactions: dreamy
Her gün bir konuya çıkardın resmen. :F Hiç üşenmiyor musun abi hazırlarken. :A
keyif alıyorum desem :bhr:

etkinlikten bazı nedenlerden soğuduğum için kendimi konulara verdim.
sürekli rating,dizi konularından arada forumu ayırtmak lazım :A:A
------

bak seni etiketlemeyi unutmuşum aman sen benim konularımı bulursun zaten @dreamy :A :A :A

• Güldürdün
Yok yok eğer dediğim yere girmiş olsaydın sağ tarafta üyeleri gösteren yerde aşağı doğru indiğinde çoook fazla üye görmüş olacaktın. :A Sol tarafta da bir sürü oda var. 100'den fazla olması lazım. :A
Yok o zaman farklı bir yer benim girdiğim yer. Böylesi yeter bana zaten fazlasına gerek de yok. :A
keyif alıyorum desem :bhr:

etkinlikten bazı nedenlerden soğuduğum için kendimi konulara verdim.
sürekli rating,dizi konularından arada forumu ayırtmak lazım :A:A
------

bak seni etiketlemeyi unutmuşum aman sen benim konularımı bulursun zaten @dreamy :A :A :A
Zaten konuların çok zevkli oluyor abi, bir gün önceki tiyatro konusu hariç zevkle okudum. Onda da bilgim olmadığı için. :Z Bu arada lego konusundan bildirim gelmiş bana yanlış görmüş olabilirsin. :A

• Güldürdün
Yok o zaman farklı bir yer benim girdiğim yer. Böylesi yeter bana zaten fazlasına gerek de yok. :A

Zaten konuların çok zevkli oluyor abi, bir gün önceki tiyatro konusu hariç zevkle okudum. Onda da bilgim olmadığı için. :Z Bu arada lego konusundan bildirim gelmiş bana yanlış görmüş olabilirsin. :A
evet eklemişim.. yaşına uygun :F :F :F :F

• Sinir Bozucu
  • Güldürdün
Reactions: MEnes and dreamy
Ben katil rolünden inanılmaz keyif alıyorum... Ve yanımdaki katil iyiyse oldukça iyi yaptığımı söyleyebilirim... :A
@Sherlock un dediği gibi yalan söyleme sevdası gerçekten de seni esir almış o zaman... :A

Şaka maka eğer becerebiliyorsan çok zevkli oluyor. Ben daha went girişlerinin nerelere çıktığına pek hakim değilim o yüzden biraz zorlanıyorum. :A

• Güldürdün