Sohbet & Muhabbet Konusu

Şey de yapabilirsin dünyadan başka insanlarla oynayabilirsin, öyle de oyunu öğrenmek mümkün aslında. Çevrimiçi modu yok diye biliyorum.
Steam'den indirirsem, onun sisteminde çevrimiçi gözüküyorum. Telefonuma yükleyemem, iphone'mun eskimesin daha 2023'e kadar kullanacam anca taksidi çıkar.

Reactions: dreamy
Aslında esas sıkıntım benimle ilgilenmemeleri Afet Hocam, oyunda kendini öyle bir kaptırıyorlar ki görmen gerek.
İnsanlar için üzülmeyi bırakmak gerek sanırım, biraz bencilce ama kendini üzmemek için... Bırak onlar dinlemesin sen dinleyecek birilerini elbette bulursun..

Reactions: 12.Adam
Steam'den indirirsem, onun sisteminde çevrimiçi gözüküyorum. Telefonuma yükleyemem, iphone'mun eskimesin daha 2023'e kadar kullanacam anca taksidi çıkar.
Bir de Steam’de paralı sanırım bu oyun, birisi öyle almış diye biliyorum.
Anlam veremedim bu kadar basit bir oyun için değmez bence.

87 lira galiba şu an mobil ve lite versiyonları bedava ben de bir kere mobil indirdim arkadaşlarla oynamak için sarmadı bıraktım. Galiba aynı şeyden bahsetmiyoruz
Pubg için demiştim

Baktım şimdi 10.50TL diyor.. CS go'dan 34 tl kazandım. Alırım ne olacak, haydan gelen huya gider..

Kaç yıldır dinlemektesiniz? ŞU AN MATRAX AÇIK Mı?
Şöyle söyliyim Nihat Sırdar'ı ilkokul 1.sınıftan beri dinliyorum. Akşamüstünde sivri sinek'i pek dinleyemem ama sabah yayınlarını yıllarca dinledim.. benim için yeri çok ayrı.
Matrax'ı da 2011'den beri takip ediyorum keza TV showu da harikaydı... Şuan açık değil, yatcam.

------

87 lira galiba şu an mobil ve lite versiyonları bedava ben de bir kere mobil indirdim arkadaşlarla oynamak için sarmadı bıraktım.
10.50 TL diye gördüm, demin baktım.

Reactions: dreamy and 12.Adam
İyi geceler , yatağınız uzun yorganınız kısa gelsin.
Zkc

Reactions: mrt-06
Ben @12.Adam dalmışım Pubg için demiştim gözünden kaçmış

Reactions: mrt-06 and 12.Adam
87 lira galiba şu an mobil ve lite versiyonları bedava ben de bir kere mobil indirdim arkadaşlarla oynamak için sarmadı bıraktım. Galiba aynı şeyden bahsetmiyoruz
Pubg için demiştim
Pubg’yi ben de denedim ama sarmadı. Bir kere iyi ki sarmamış baya zamanımı alırdı çünkü. Among Us diye bir oyun var ondan bahsediyorduk biliyorsundur belki.

Vaay bir de para mı kazanıyorsun helal olsun.
Al o zaman sen bilirsin ama beğenmezsen ve sarmazsa sorun olabilir.

O çok popüler oldu bir anda ama hiç oynamadım
Anladım sonra dediğinizi