@Angelica Kafa radyo yu dinlemeyi düşünür müsün?
valla dinlemekte geç kaldım sanırım yarın dinleyeyim
@Angelica Kafa radyo yu dinlemeyi düşünür müsün?
Şey de yapabilirsin dünyadan başka insanlarla oynayabilirsin, öyle de oyunu öğrenmek mümkün aslında. Çevrimdışı modu yok diye biliyorum.Bir indirip bakayım ama çevrimdışı olmam lazım, bizimkilerle girmem.
Ne oldu ablam niye dis attın.@12.Adam
Aslında esas sıkıntım benimle ilgilenmemeleri Afet Hocam, oyunda kendini öyle bir kaptırıyorlar ki görmen gerek.Ya millet karantinada eğlenecek şeyler arıyor işte bırak oynasınlar.
Steam'den indirirsem, onun sisteminde çevrimiçi gözüküyorum. Telefonuma yükleyemem, iphone'mun eskimesin daha 2023'e kadar kullanacam anca taksidi çıkar.Şey de yapabilirsin dünyadan başka insanlarla oynayabilirsin, öyle de oyunu öğrenmek mümkün aslında. Çevrimiçi modu yok diye biliyorum.
Aslında esas sıkıntım benimle ilgilenmemeleri Afet Hocam, oyunda kendini öyle bir kaptırıyorlar ki görmen gerek.
Hiç geç değil valla şu an bir gemi kaptanı varvalla dinlemekte geç kaldım sanırım yarın dinleyeyim
İnsanlar için üzülmeyi bırakmak gerek sanırım, biraz bencilce ama kendini üzmemek için... Bırak onlar dinlemesin sen dinleyecek birilerini elbette bulursun..Aslında esas sıkıntım benimle ilgilenmemeleri Afet Hocam, oyunda kendini öyle bir kaptırıyorlar ki görmen gerek.
Bir de Steam’de paralı sanırım bu oyun, birisi öyle almış diye biliyorum.Steam'den indirirsem, onun sisteminde çevrimiçi gözüküyorum. Telefonuma yükleyemem, iphone'mun eskimesin daha 2023'e kadar kullanacam anca taksidi çıkar.
Kaç yıldır dinlemektesiniz? ŞU AN MATRAX AÇIK Mı?ben fanıyım.Nihat Sırdar, Matrax, Ceyhun Yılmaz hepsi efsane.
87 lira galiba şu an mobil ve lite versiyonları bedava ben de bir kere mobil indirdim arkadaşlarla oynamak için sarmadı bıraktım. Galiba aynı şeyden bahsetmiyoruzBir de Steam’de paralı sanırım bu oyun, birisi öyle almış diye biliyorum.Anlam veremedim bu kadar basit bir oyun için değmez bence.
Baktım şimdi 10.50TL diyor.. CS go'dan 34 tl kazandım. Alırım ne olacak, haydan gelen huya gider..Bir de Steam’de paralı sanırım bu oyun, birisi öyle almış diye biliyorum.Anlam veremedim bu kadar basit bir oyun için değmez bence.
Şöyle söyliyim Nihat Sırdar'ı ilkokul 1.sınıftan beri dinliyorum. Akşamüstünde sivri sinek'i pek dinleyemem ama sabah yayınlarını yıllarca dinledim.. benim için yeri çok ayrı.Kaç yıldır dinlemektesiniz? ŞU AN MATRAX AÇIK Mı?
10.50 TL diye gördüm, demin baktım.87 lira galiba şu an mobil ve lite versiyonları bedava ben de bir kere mobil indirdim arkadaşlarla oynamak için sarmadı bıraktım.
İyi geceler , yatağınız uzun yorganınız kısa gelsin.Baktım şimdi 10.50TL diyor.. CS go'dan 34 tl kazandım. Alırım ne olacak, haydan gelen huya gider..
Şöyle söyliyim Nihat Sırdar'ı ilkokul 1.sınıftan beri dinliyorum. Akşamüstünde sivri sinek'i pek dinleyemem ama sabah yayınlarını yıllarca dinledim.. benim için yeri çok ayrı.Matrax'ı da 2011'den beri takip ediyorum keza TV showu da harikaydı... Şuan açık değil, yatcam.
------
10.50 TL diye gördüm, demin baktım.
Ben @12.Adam dalmışım Pubg için demiştim gözünden kaçmışBaktım şimdi 10.50TL diyor.. CS go'dan 34 tl kazandım. Alırım ne olacak, haydan gelen huya gider..
Şöyle söyliyim Nihat Sırdar'ı ilkokul 1.sınıftan beri dinliyorum. Akşamüstünde sivri sinek'i pek dinleyemem ama sabah yayınlarını yıllarca dinledim.. benim için yeri çok ayrı.Matrax'ı da 2011'den beri takip ediyorum keza TV showu da harikaydı... Şuan açık değil, yatcam.
------
Sana da.İyi geceler , yatağınız uzun yorganınız kısa gelsin.Zkc
Aman deli işi Pubg'ye para mı verilirmiş.Ben @12.Adam dalmışım Pubg için demiştim gözünden kaçmış
Veren çok benim çevremde de varSana da.
Aman deli işi Pubg'ye para mı verilirmiş.
Allah akıl fikir versin.Veren çok benim çevremde de var
Benim PC de kaldırmaz yeni nesil hiçbir oyunuAllah akıl fikir versin.Gerçi full versiyonu iyi diyorlar da... açacak PC bende yok. 940 MX biraz zorlar motoru.
Pubg’yi ben de denedim ama sarmadı. Bir kere iyi ki sarmamış baya zamanımı alırdı çünkü. Among Us diye bir oyun var ondan bahsediyorduk biliyorsundur belki.87 lira galiba şu an mobil ve lite versiyonları bedava ben de bir kere mobil indirdim arkadaşlarla oynamak için sarmadı bıraktım. Galiba aynı şeyden bahsetmiyoruzPubg için demiştim
Vaay bir de para mı kazanıyorsun helal olsun.Baktım şimdi 10.50TL diyor.. CS go'dan 34 tl kazandım. Alırım ne olacak, haydan gelen huya gider..
------
O çok popüler oldu bir anda ama hiç oynamadımPubg’yi ben de denedim ama sarmadı. Bir kere iyi ki sarmamış baya zamanımı alırdı çünkü. Among Us diye bir oyun var ondan bahsediyorduk biliyorsundur belki.
Vaay bir de para mı kazanıyorsun helal olsun.Al o zaman sen bilirsin ama beğenmezsen ve sarmazsa sorun olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?