Maskeli Fedai
Favori Üye
Sana zararlı..Sayın Gs'li dostuna yok mu...
Sana zararlı..Sayın Gs'li dostuna yok mu...
sen önce kendine bir avatar bul..bune böyle ilkokul fişleri gibiBizde kelek olmaz..
Gönlünden kopuyor diyelim belki de elin aza gitmeye alışık değildir.Nerden bildin valla öyleyimannem hep bundan yakınır mesela bir çay demlerim kızım az demle kim içiyor der
Gönlünden kopuyor diyelim belki de elin aza gitmeye alışık değildir.
İyidir abim CS:GO oynuyordum arkadaşlarla. Bu aralar tek eğlencem bu.@Afet Güçverir Atacan kardeşim nasılsın ?
------
ben seni terapiye alacağım, şuan kupada çorba içiyorum
kıskanç adam yırtık dondan fırlar gibi nereden çıktın sen
Yine aç kaldık...Sana zararlı..
Tiyatro konusunda pek bir donanımım yok. Gittiğim de olmadı hiç, konuya sadece ifade bırakmak yetmiyor mu?
Among Us oynamıyor musunuz hiç. Bizim favorimiz.İyidir abim CS:GO oynuyordum arkadaşlarla. Bu aralar tek eğlencem bu.
Sen nasılsın?
Oynuyorlar da o topa hiç girmedim, silah atıp rahatlıyorum işte.Tiyatro konusunda pek bir donanımım yok. Gittiğim de olmadı hiç, konuya sadece ifade bırakmak yetmiyor mu?
------
Among Us oynamıyor musunuz hiç. Bizim favorimiz.
Among Us’ta da birbirini öldürüyorsun, rahatlatıcı bir aktivite bence.Oynuyorlar da o topa hiç girmedim, silah atıp rahatlıyorum işte.
Hiç merak edip bakmamıştım ben bulmaca oyunu falan sanıyordum.Among Us’ta da birbirini öldürüyorsun, rahatlatıcı bir aktivite bence.
Zaten amaç katili yakalamak bir nevi bulmaca oyunu sayılır. Grafikleri zaten pek üst düzey değil, telefonda oynanmak için ideal.Hiç merak edip bakmamıştım ben bulmaca oyunu falan sanıyordum.
Pubg oynuyon mu
Bir indirip bakayım ama çevrimdışı olmam lazım, bizimkilerle girmem.Zaten amaç katili yakalamak bir nevi bulmaca oyunu sayılır. Grafikleri zaten pek üst düzey değil, telefonda oynanmak için ideal.
Yok bir kere denedim ama sarmadı.
Adını okumuş olduğum oyundan illallah geldi.Çevremdeki hemen herkes oynar oldu.Bir indirip bakayım ama çevrimdışı olmam lazım, bizimkilerle girmem.
Ne oldu ablam niye dis attın. @12.Adam
Ya millet karantinada eğlenecek şeyler arıyor işte bırak oynasınlar.Adını okumuş olduğum oyundan illallah geldi.Çevremdeki hemen herkes oynar oldu.
ben fanıyım. Nihat Sırdar, Matrax, Ceyhun Yılmaz hepsi efsane.@Angelica Kafa radyo yu dinlemeyi düşünür müsün?