Maskeli Fedai
Favori Üye
Abime yollayayım hemen.hani olm mevsim döndü insan bir karpuz yollar. @dreamy açç aççççççç
Abime yollayayım hemen.hani olm mevsim döndü insan bir karpuz yollar. @dreamy açç aççççççç
Ortalama bir çorba pek sevdiğim söylenemez.
Önemli bir şey yok şükür atlattım sayılır, üşütmüşüm de biraz. Teşekkürler.![]()
Çek ordan bir karpuz abimeAbime yollayayım hemen.![]()
kız sallıyorum...🤦♂️
Direk kafasına geçiririmAbime, İyisinden seç kelek çıkmasın.@The_Erinch
kenarım ortalama bir çorbaymış 🤦♂️Ortalama bir çorba pek sevdiğim söylenemez.
Önemli bir şey yok şükür atlattım sayılır, üşütmüşüm de biraz. Teşekkürler.![]()
Çorba konusunda mercimek ve tarhana favorimDirek kafasına geçiririm
------
kenarım ortalama bir çorbaymış 🤦♂️
yayla çorbası favorim.Çorba konusunda mercimek ve tarhana favorimEn azından içebiliyorum tabii işkembe ve kelle paça gibi değil domates.
![]()
Sayın Gs'li dostuna yok mu...Abime yollayayım hemen.![]()
kıskanç adam yırtık dondan fırlar gibi nereden çıktın senSayın Gs'li dostuna yok mu...
Çorba konusunda mercimek ve tarhana favorimEn azından içebiliyorum tabii işkembe ve kelle paça gibi değil domates.
![]()
melek yap bir çorbada içelim.Püü en faydalı çorbayıda sevmiyo hee![]()
Yoldaşım öyledir abi nerden düşeceği hiç belli olmaz.Alıştım artık.kıskanç adam yırtık dondan fırlar gibi nereden çıktın sen![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Asla ağzıma almadım almam da ne işkembe çorbasını ne de kelle paçayı.Püü en faydalı çorbayıda sevmiyo hee![]()
En faydalı çorba hangisiymiş?Püü en faydalı çorbayıda sevmiyo hee![]()
Asla ağzıma almadım almam da ne işkembe çorbasını ne de kelle paçayı.![]()
En faydalı çorba hangisiymiş?![]()
Bende Sonradan içmeye başladım tadı enfes hele pulbiber ve karabiber de ektin mi 2 tabak bile içebilirsin.Bak çok güzel oluyor zaten iyice temizlenip yapılıyor bir yesen çok seversin
------
İşkembe çorbası![]()
Abla çok kötü kokuyor.Bak çok güzel oluyor zaten iyice temizlenip yapılıyor bir yesen çok seversin
------
İşkembe çorbası![]()
ilk kez sana katılıyorumAbla çok kötü kokuyor.Görüntüsü ve kokusu bile yeter yememek için...
Ha ha Ha ne demezsinilk kez sana katılıyorum![]()