Maskeli Fedai
Favori Üye
Abime yollayayım hemen.hani olm mevsim döndü insan bir karpuz yollar. @dreamy açç aççççççç
Abime yollayayım hemen.hani olm mevsim döndü insan bir karpuz yollar. @dreamy açç aççççççç
Abime, İyisinden seç kelek çıkmasın. @The_ErinchAbime yollayayım hemen.
Ortalama bir çorba pek sevdiğim söylenemez.
Önemli bir şey yok şükür atlattım sayılır, üşütmüşüm de biraz. Teşekkürler.
Çek ordan bir karpuz abimeAbime yollayayım hemen.
kız sallıyorum...🤦♂️
Direk kafasına geçiririmAbime, İyisinden seç kelek çıkmasın. @The_Erinch
kenarım ortalama bir çorbaymış 🤦♂️Ortalama bir çorba pek sevdiğim söylenemez.
Önemli bir şey yok şükür atlattım sayılır, üşütmüşüm de biraz. Teşekkürler.
Çorba konusunda mercimek ve tarhana favorim En azından içebiliyorum tabii işkembe ve kelle paça gibi değil domates.Direk kafasına geçiririm
------
kenarım ortalama bir çorbaymış 🤦♂️
yayla çorbası favorim.Çorba konusunda mercimek ve tarhana favorim En azından içebiliyorum tabii işkembe ve kelle paça gibi değil domates.
Sayın Gs'li dostuna yok mu...Abime yollayayım hemen.
kıskanç adam yırtık dondan fırlar gibi nereden çıktın senSayın Gs'li dostuna yok mu...
Çorba konusunda mercimek ve tarhana favorim En azından içebiliyorum tabii işkembe ve kelle paça gibi değil domates.
melek yap bir çorbada içelim.Püü en faydalı çorbayıda sevmiyo hee
Yoldaşım öyledir abi nerden düşeceği hiç belli olmaz.Alıştım artık.kıskanç adam yırtık dondan fırlar gibi nereden çıktın sen
Asla ağzıma almadım almam da ne işkembe çorbasını ne de kelle paçayı.Püü en faydalı çorbayıda sevmiyo hee
En faydalı çorba hangisiymiş?Püü en faydalı çorbayıda sevmiyo hee
Asla ağzıma almadım almam da ne işkembe çorbasını ne de kelle paçayı.
En faydalı çorba hangisiymiş?
Bende Sonradan içmeye başladım tadı enfes hele pulbiber ve karabiber de ektin mi 2 tabak bile içebilirsin.Bak çok güzel oluyor zaten iyice temizlenip yapılıyor bir yesen çok seversin
------
İşkembe çorbası
Abla çok kötü kokuyor. Görüntüsü ve kokusu bile yeter yememek için...Bak çok güzel oluyor zaten iyice temizlenip yapılıyor bir yesen çok seversin
------
İşkembe çorbası
ilk kez sana katılıyorumAbla çok kötü kokuyor. Görüntüsü ve kokusu bile yeter yememek için...
Ha ha Ha ne demezsinilk kez sana katılıyorum