You ya ismini yaz incele hemen öğreneceksin.N OYUNU O
TM YAZARIMYou ya ismini yaz incele hemen öğreneceksin.
Ben oynadım bir süre ama çok değil. Şuan aktif olarak oynadığım söylenemez...Forumda pubg denen illeti oynayan var mı? İnşallah yoktur. 😡
@bazinga @Dosi @MEnes @Sherlock @Tolstoyevski @MEnes @xdragxx @Gerekli24 @MasacRE @STARAN @Doğan @seyfullXh
Yok oynamadım hiç...Forumda pubg denen illeti oynayan var mı? İnşallah yoktur. 😡
@bazinga @Dosi @MEnes @Sherlock @Tolstoyevski @MEnes @xdragxx @Gerekli24 @MasacRE @STARAN @Doğan @seyfullXh
Erkenden bıraktığın iyi olmuş.Sakın bir daha oynama.Oyunu sevdin mi? Beğendin mi?Ben oynadım bir süre ama çok değil. Şuan aktif olarak oynadığım söylenemez...
Forumda pubg denen illeti oynayan var mı? İnşallah yoktur. 😡
Adaşımdan bir tık daha uzun süre oynadım ancak güncel durumum benzer, bundan sonra da oynamam herhalde.Ben oynadım bir süre ama çok değil. Şuan aktif olarak oynadığım söylenemez...
Allah aşkına virüs gibi oyunun nesini sevdin.Adaşımdan bir tık daha uzun süre oynadım ancak güncel durumum benzer, bundan sonra da oynamam herhalde.Şu an hileler falan havada uçuşuyormuş sanırım.
Keyif aldığım dönemler oldu ama sıktı bir süre sonra.Erkenden bıraktığın iyi olmuş.Sakın bir daha oynama.Oyunu sevdin mi? Beğendin mi?
Amaçsız geldi bana. 100 kişi içinden 1 olacaksın para kasacaksın.Saçmasapan iş.Keyif aldığım dönemler oldu ama sıktı bir süre sonra.Bir daha oynar mıyım bilinmez...
Hayatta kalma savaşı işte, çok da amaçsız değil gibi...Amaçsız geldi bana. 100 kişi içinden 1 olacaksın para kasacaksın.Saçmasapan iş.
Oynamıyorum popüler olunca sadece bir kere oynadım sonra sildimForumda pubg denen illeti oynayan var mı? İnşallah yoktur. 😡
Diğer kısım çizgisini bozmasın"Nereden konu sayısı kassam acaba? Nereden? Buldum!" @Dosi yine iş başında.
Taze TWDWB bölümü izledik, %58 vardır.
Umarım o 10 projenin 10'unda da başroldeyimdir...Diğer kısım çizgisini bozmasınBuradan devam. Ben her hafta düzenli en az 20 konu açan biriyim, en son 40 küsür oldukonu bulma sıkıntım yok. Şimdi 'konu kasma' var 'konu kasma' var
Otur ve kaliteli konularımdan yararlan
Gerçi bu hafta dinlenme moduna geçeceğim. 10 civarı planım var.yakında başka bir bölüme dadanacağım
10 konu açma demiştimUmarım o 10 projenin 10'unda da başroldeyimdir...
Ustaca yazılmış edebi bir (yarım bırakılmış) eser kazandırdım foruma, daha ne yapayım?.. @Tolstoyevski @MEnes10 konu açma demiştimama genelde fazla ayarı kaçırıyorum
Bir iki gün forumu azaltırsam durulurum
pek sana hitap eden konularım olmuyor ama dadanacağım bölümde olur gibiama onu da biraz dinlenince start veririm.
Senide görelim. Konu aç
Ozamanlar senle aramız limoniydi. Okumamıştım galibaUstaca yazılmış edebi bir (yarım bırakılmış) eser kazandırdım foruma, daha ne yapayım?.. @Tolstoyevski @MEnes
Çok sinirlendim şu an. Sinirlenmemin sebebi ise muazzamı eserimi çok geç okuyacak olman, bu senin için bir kayıp çünkü.Ozamanlar senle aramız limoniydi. Okumamıştım galiba
Bir ara uğrayayım oraya
Çok uzundu diyeÇok sinirlendim şu an. Sinirlenmemin sebebi ise muazzamı eserimi çok geç okuyacak olman, bu senin bir kayıp çünkü.
Kız Kulesi’nin bende gerçekten mazisi var ama, daha doğrusunu biri’sini anımsatıyor, temsil ediyor... Akla geldikçe... neyse gece gece efkar moduna düşmeyelim şimdi 🚬Kullanıcı adı: 10.
Avatar: 7. (klas, güzel bir şey koy, ciddiyim. Gencecik adamsın ama kız kulesine bakarak geçmişteki hatalarını düşünüp ağlayan 35 yaşındaki adamlar gibi avatar koymuşsun.)
Kapak fotoğrafı: Her ikisini de tanımadığım/okumadığım için verececeğim puan pek sağlıklı olmaz ama yine de belli bir karizmaları var, bu yüzden 8. (Niçe hakkında iyi şeyler duymadım bu arada, yakında kendisini inceleyeceğim.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?