Instagram'da canlı yayın izliyorum abi, Mücbir Sebepler.@Emre Ozansoy sen napıyorsun olm?
aferinInstagram'da canlı yayın izliyorum abi, Mücbir Sebepler.
@Tolstoyevski hazırlıklara başladın mı kimler geliyor partiye
Parti modundan ziyade profil resmimdeki moda daha yatkınım son dönemler, şöyle bir uğrayıp en erken ayrınlar tiplerden olabilirim..@Tolstoyevski hazırlıklara başladın mı kimler geliyor partiye
Parti modundan ziyade profil resmimdeki moda daha yatkınım son dönemler, şöyle bir uğrayıp en erken ayrınlar tiplerden olabilirim..
Parti modundan ziyade profil resmimdeki moda daha yatkınım son dönemler, şöyle bir uğrayıp en erken ayrınlar tiplerden olabilirim..
SıvışevskiParti modundan ziyade profil resmimdeki moda daha yatkınım son dönemler, şöyle bir uğrayıp en erken ayrınlar tiplerden olabilirim..
Forumdaki herkesi toplayıp getirecekmiş.@Tolstoyevski hazırlıklara başladın mı kimler geliyor partiye
🤫Forumdaki herkesi toplayıp getirecekmiş.
Abim o nasıl fiyattır öyle. Geçmiş dönemlerin İkinci el araba fiyatı gibi. Gerçi kurbana da epey gün var.
Twitter'da gündemi gördün mü abla? 😱 @Angelica
Bende anlamadım ama sanırım bot ile gündem yapmışlar tagı. Saçmalık ya.Barışımı diyorsun gördüm ve anlamadm yunus survivor boyunca hep yanındaydı ya barışın
Rekoru geliştirdik.Yine sabahladık. Geçmiş olsun.