The_Erinch
Favori Üye
sen yokken bir etkinliğe başladım sonra forum birbirine girdi @dreamy
Hiç ev yapımı mantı yemedim şu ana kadar. Hep marketlerden hazır alıp tüketiyoruz burda açan yok.
Elim otomatik gidiyor abimmm 😘Dikkat Berk geldi... reaksiyon show başlıyor @12.Adam
@The_Erinch yarışma işine ne zaman başlarız?
Hiç bilmiyorum ki abla sorayım bir ara. :/kesip satıyorlar sizin orda yokmu annen alıp yapsa
Daha kap bildirimi gelmedi.siz yarışmamı yapacaksınızz
Hiç bilmiyorum ki abla sorayım bir ara. :/
olm dedim sana gel götürem seniHiç bilmiyorum ki abla sorayım bir ara. :/
Ne etkinliği? Süper kahraman etkinliğinden bahsediyorsan onda vardım ben, sadece sonlarını kaçırdım.sen yokken bir etkinliğe başladım sonra forum birbirine girdi @dreamy
aylar olmuş gibi geldi seni en son tembel hayvan etkinliğinde hatırlıyorumNe etkinliği? Süper kahraman etkinliğinden bahsediyorsan onda vardım ben, sadece sonlarını kaçırdım.
Bu pandemi döneminde mi.olm dedim sana gel götürem seni
Herşeye bahanen var heeeBu pandemi döneminde mi.
Ben de onu diyecektim abi, sanki aylardır foruma girmiyormuşum gibi davranıyorsun Başlarda çok katılım göstermemiştim zaten o etkinliğe ondan dolayı öyle zannetmiş olabilirsin.aylar olmuş gibi geldi seni en son tembel hayvan etkinliğinde hatırlıyorum
1 aydır yokdun ben adamBen de onu diyecektim abi, sanki aylardır foruma girmiyormuşum gibi davranıyorsun Başlarda çok katılım göstermemiştim zaten o etkinliğe ondan dolayı öyle zannetmiş olabilirsin.
gerçi 17 günde ben yoktum.Ben de onu diyecektim abi, sanki aylardır foruma girmiyormuşum gibi davranıyorsun Başlarda çok katılım göstermemiştim zaten o etkinliğe ondan dolayı öyle zannetmiş olabilirsin.