The_Erinch
Favori Üye
Susssss... WP war.1 ay fazla oldu.Gerçi sen de yoktun abi bir ara doğru, sana yazmaya da fırsatım olmadı kusura bakma.
Susssss... WP war.1 ay fazla oldu.Gerçi sen de yoktun abi bir ara doğru, sana yazmaya da fırsatım olmadı kusura bakma.
Evet ya,resim varda yüklersem buraya koyayım.2017’de de yağmıştı sanki, ben lisedeydim hatta.Ama sanırım tutmamıştı.
Ben aylardır istiyorum🙄@Angelica mantı istiyorum ben.
O günü çok iyi hatırlıyorum. Kaç senedir kar görmediğimiz için okulun avlusunda akşama kadar kartopu oynamıştık.Evet ya,resim varda yüklersem buraya koyayım.
izmirde bile yağmıştı.O günü çok iyi hatırlıyorum. Kaç senedir kar görmediğimiz için okulun avlusunda akşama kadar kartopu oynamıştık.Tutması için çok dua etmiştim ama hemen kalkmıştı.
Artık yıldan da kurtarıyorum.@dreamy Ne zaman geliyorsun bana nasılsa gündüz yasak yok ülkede 😎
anca resim buluyor copy paste cıxxx cıxxxx cıxxxxx @dreamy
koycan koliye yolayacanbaşka çarem yok kii
basacaksın sumak ve sarımsakYoğurtlu daha çok severim.@The_Erinch
Yoğurtlu daha çok severim.@The_Erinch
basacaksın sumak ve sarımsak
ayçayda fazilet hanımın ev yemekleri diye bir yer var.. bir mantısı varrr offffff
gel götürem seni ; melekden hayır yok
@Sherlock
Hiç ev yapımı mantı yemedim şu ana kadar. Hep marketlerden hazır alıp tüketiyoruz burda açan yok.basacaksın sumak ve sarımsak
akçayda fazilet hanımın ev yemekleri diye bir yer var.. bir mantısı varrr offffff
gel götürem seni ; melekden hayır yok
@Sherlock
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?