2002 yılında baya bi yağdı babamı hastahanede yoğun bakıma aldıkları gecenin sabahıydı 17 ocak 2002 ölsem unutmam 5 gün sonra kaybettik babamı6,5 yıl oldu 1 kere inanılmaz kar yağmışdı.
2002 yılında baya bi yağdı babamı hastahanede yoğun bakıma aldıkları gecenin sabahıydı 17 ocak 2002 ölsem unutmam 5 gün sonra kaybettik babamı6,5 yıl oldu 1 kere inanılmaz kar yağmışdı.
Daha yazın geldim, geçen yıl da gelmiştim. Ondan önce de geldim birkaç kez. İzmir bana gelişmemiş geliyor, evleri, sokakları falan. Yani bakımsız, düzensiz geliyor hep. Karşıyaka tarafı hoşuma gidiyor, onun dışında pek beğenemedim... Yani gezme falan tamam da pek benlik değil gibi.İzmire gelmedin mi hiç?
Birde Burhaniye taraflarını tavsiye ederim , Değil mi @Sherlock ,Enescim.
Başın sağolsun, Allah Rahmet Eylesin.🙏2002 yılında baya bi yağdı babamı hastahanede yoğun bakıma aldıkları gecenin sabahıydı 17 ocak 2002 ölsem unutmam 5 gün sonra kaybettik babamı
Amiin teşekkür ederim ..Başın sağolsun, Allah Rahmet Eylesin.🙏
Gerçi her şehrin belli yerleri var kendine aşık eden.Daha yazın geldim, geçen yıl da gelmiştim. Ondan önce de geldim birkaç kez. İzmir bana gelişmemiş geliyor, evleri, sokakları falan. Yani bakımsız, düzensiz geliyor hep. Karşıyaka tarafı hoşuma gidiyor, onun dışında pek beğenemedim... Yani gezme falan tamam da pek benlik değil gibi.
Evet, Altınkum.Gerçi her şehrin belli yerleri var kendine aşık eden.
Didim Altınkum mu?
2002 yılında baya bi yağdı babamı hastahanede yoğun bakıma aldıkları gecenin sabahıydı 17 ocak 2002 ölsem unutmam 5 gün sonra kaybettik babamı
Tik Tok videoları sayende izliyorum
Benim de sevmediğim bir uygulama fakat Ne zaman dört ayaklı görsem aklıma sen geliyorsun.Tik Tok videoları sayende izliyorumhiç bakmıyorum normalde
Hepsi bunlar yüzünden:Benim de sevmediğim bir uygulama fakat Ne zaman dört ayaklı görsem aklıma sen geliyorsun.
İlettim. Sana istek yollamış, bakarsın
2017’de de yağmıştı sanki, ben lisedeydim hatta.6,5 yıl oldu 1 kere inanılmaz kar yağmışdı.
1 ay fazla oldu.İsot?
Naptın 1 ay anlat,hayırsız tospağa seni @dreamy
Altınkumu sevmişdim. Ahhh aklıma hep lunaparkına gidip 5 jeton alıp çarpışanotoya yatırmam gelirEvet, Altınkum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?