Sohbet & Muhabbet Konusu

Ne anlatıyorsun sen burada ? :A

Klon koyun Dolly bile vardı, klon Kıvanç'da oluversin :A

Valla ben olsam bu yakışıklı ile foto çektiririm yaaEkli dosyayı görüntüle 135828

Sen kendi açıklarını kapat önce. :A
Çiğdem ablam olsa kadın büyü yapmış derdi :A

@HollyDemon ☾☆ neden ilginç geldi
Reklam filmi yönetmenliği dersinde üniversite zamanından Benim yazdığım çikolata reklamında öpüşme sahnesi yazmamı istedi Dudaktan sevgilileri vardı
diye yazmadım Kadınında Erkek partnerinde birisi üniversiteyi sıkıntıya çevirir Erkek partnerin sevgilisi ise çok kıskançtı bu yüzden 100 alacağım sınavdan 45 aldım
Enerji içeceği reklamında bile aynı sahneyi istedi ikiside korkudan yapamadı Dansta istedi Parkta yuvarlanacaklar ve öpüşme sahnesi istedi birde Dudaktan neredeyse sabaha kadar üniversite hapis kalacaktık
Şartlı geçtimı o yüzden bütün sınıf kaldı @Angelica @12.Adam @xemrexxx @HollyDemon ☾☆
------

@Bully

• Beğendim
Reactions: HollyDemon ☾☆
@HollyDemon ☾☆ neden ilginç geldi
Reklam filmi yönetmenliği dersinde üniversite zamanından Benim yazdığım çikolata reklamında öpüşme sahnesi yazmamı istedi Dudaktan sevgilileri vardı
diye yazmadım Kadınında Erkek partnerinde birisi üniversiteyi sıkıntıya çevirir Erkek partnerin sevgilisi ise çok kıskançtı bu yüzden 100 alacağım sınavdan 45 aldım
Enerji içeceği reklamında bile aynı sahneyi istedi ikiside korkudan yapamadı Dansta istedi Parkta yuvarlanacaklar ve öpüşme sahnesi istedi birde Dudaktan neredeyse sabaha kadar üniversite hapis kalacaktık
Şartlı geçtimı o yüzden bütün sınıf kaldı @Angelica @12.Adam @xemrexxx @HollyDemon ☾☆
------

@Bully
yurtdışında ilgi çekiyor Cinsellik olduğu için garip geldi
bizim ülkede ilgi görmez öğle reklamlar bir tane çikolata makası reklamı vardı bizim de
yakışıklı kaslı adamların üzerine döküyorlardı benim midem bulandı bu reklamdan mesala :bhr:
uzun süre almamıştım o markayı şimdi reklamlarını daha uygun düzeyde yapmaya başladı ve severim ben o markanın ürünlerini

Son düzenleme:
yurtdışında ilgi çekiyor Cinsellik olduğu için garip geldi
bizim ülkede ilgi görmez öğle reklamlar bir tane çikolata makası reklamı vardı bizim de
yakışıklı kaslı adamların üzerine döküyorlardı benim midem bulandı bu reklamdan mesala :bhr:
uzun süre almamıştım o markayı şimdi reklamlarını daha uygun düzeyde yapmaya başladı ve severim ben o markanın ürünlerini
Üniversitedeyken Reklamları araştırırken gördüm Yunanistan İspanya İrlanda İngiltere bütün Avrupa adamlar korkudan Arabada hız yapmıyor kamu spotu reklamında bile cinsellik var
Sonu mezarlıkta bitiyor hız yaparsan ölürsün diye kızın sevgiliside ölüyor birde kaldırımda

• Okudum
Reactions: HollyDemon ☾☆
evet mantıksız geldi şimdi öyle bişiy olsa mukaddes seni gömerdi :A:A
FCkiIk8X0AIHnp3.jpg

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: xemrexxx

Forum İstatistikleri

Konular
176,099