Sohbet & Muhabbet Konusu

Devamını isterim. :A

Gupse düşünsün banane ayol. :F

Bu hangi dizi la bu ne bicim sahne böyle :A

Ne 40 ı bee 20 yaşında delikanlı ooo🤣 @The_Erinch
takdir ettim kızı yani altın falan istemek yerine direkt ülkenin en büyük altın madencisi & kuyumcusu holdingin sahibinin oğluyla evlenmiş :X:X @Bully @HollyDemon ☾☆ @cookies @The_Erinch @Zeyno @Royal_Highness

takdir ettim kızı yani altın falan istemek yerine direkt ülkenin en büyük altın madencisi & kuyumcusu holdingin sahibinin oğluyla evlenmiş :X:X @Bully @HollyDemon ☾☆ @cookies @The_Erinch @Zeyno @Royal_Highness

Benim aşkla ilgili şanşım yok irlandada hoşlandığım kız irlanda yemekleri yediği için midesi bozuldu italyan bir kız idi ben irlandaya ikinci kez gittiğim için ondan tecrübeliydim Milano restaurant vardı orada o ilk geldiklerinde kendi kültürlerinden yemeleri gerekiyor çünkü ilk gittiğimde kanlı tavuk ve hindi ve yağından cır cır oldum @xemrexxx eskiden batıya yönelince felaketler gelirdi şimdi batı da doğuda üzülen kıza çikolata aldım 5 şubat 2023 ardından felaket ne oluyor acaba böyle japon kızı kurtarıyorum ardından euro yükseliyor Sidneyli bir kız iranlı erkek sevgilisine timsah eti yedirmeye çalıştı saat 23 te mutfak dağıldı kavga çıktığı için o 500 euroda cezası vardı birde sidneyli kız bana aşık olur diye korktum Mutfağa temizlediğim için onların aşk testleri öyle sidneyli kız erkek temizliyor mu ve Timsah ve kanguru eti yiyor mu diye o zaman sevgili oluyor irlandada kızın ayağını yerden kaldırmadan dans eden erkek sevgili oluyor İngilterenin şartı burası için sıkıntılı kız ve erkek evlendikten sonra yaptığını birde randevu sonrasında yapılıyor evlenmeden önce olan randevu kızla erkek çıktıktan sonra bu zaten irlandada var @xemrexxx

• İlginç
Reactions: xemrexxx
  • Güldürdün
Reactions: xemrexxx