Sen de münasip olmayan bir yerine Kıvanç dövmesi yapmıştınAklı olan ikisini de der.![]()
Sen de münasip olmayan bir yerine Kıvanç dövmesi yapmıştınAklı olan ikisini de der.![]()
Yapımcılar 19 Dolar veremez mi okumak için polisiye senaryoyu ve Romantik drama için ikisi toplamda 38 dolar ediyorSen de münasip olmayan bir yerine Kıvanç dövmesi yapmıştın
Aptallığına doymasın.Sen de münasip olmayan bir yerine Kıvanç dövmesi yapmıştın
1500 bildirim atarım onun yerken demokrasilerde çare tükenmez
İstersen 1 milyon yap, belli bir süre sonra siliniyor ve farketmem bile. Önemli olan ben tatildeyken döndüğümde profilimde 17278281 tane gönderinin olmaması1500 bildirim atarım onun yerken demokrasilerde çare tükenmez![]()
Admin kimseyi göz ardı edemez , önce istifa etmen gerekİstersen 1 milyon yap, belli bir süre sonra siliniyor ve farketmem bile. Önemli olan ben tatildeyken döndüğümde profilimde 17278281 tane gönderinin olmaması
Ayrıca çareni tüketecek çözüm seni göz ardı etmek olur (hiç bir bildirim gelmez)
kızzzz sizin öropada şeker tansiyon yok galiba bu nedir 😱 @Angelica @Yakamoz-Asi @12.Adam @Bullyİstersen 1 milyon yap, belli bir süre sonra siliniyor ve farketmem bile. Önemli olan ben tatildeyken döndüğümde profilimde 17278281 tane gönderinin olmaması
Ayrıca çareni tüketecek çözüm seni göz ardı etmek olur (hiç bir bildirim gelmez)
Sen bir çikolatayı 2-3 senede mi yiyorsun ?Len bu benim 2-3 senede yedigim cikolatayi 5 dakikada yuttu 😱
Sen bir çikolatayı 2-3 senede mi yiyorsun ?Ben bir haftada tüketiyorum.
Yapımcıların bütçesi için çok pahalımı 19 dolara senaryo okumak ardından senaristle konuşması @Yakamoz-AsiBen öyle bir sey yazmadim ki
Adam 2-3 tane cikolata yedi 5 dakikada, ben o kadar cikolatayi toplamda 2-3 senede yerim, fazla yemiyorum cikolata.![]()
Günde bir tane mi tüketiyorsun ?Ben öyle bir sey yazmadim ki
Adam 2-3 tane cikolata yedi 5 dakikada, ben o kadar cikolatayi toplamda 2-3 senede yerim, fazla yemiyorum cikolata.![]()
Günde bir tane mi tüketiyorsun ?![]()
Yapımcıların bütçesi için çok pahalımı 19 dolara senaryo okumak ardından senaristle konuşması @Yakamoz-Asi
Teselliye sen gitmemiş miydin hayret fırsatı kaçırmazdınAptallığına doymasın.![]()
Gittim.Teselliye sen gitmemiş miydin hayret fırsatı kaçırmazdın
Çok var uyan da Pernigotti kalktı ülkeden.@bazinga , merhaba sayın admin en sevilen dondurma etkinliğinde damak tadınıza uyan dondurma Pernigotti miydi? Konuyu aradım, taradım cevabınızı bulamadım.![]()
İtalyada var irlandada HB markası dondurma var Algidanın diğer adı adamlar irlandada organik yapıyor @bazingaÇok var uyan da Pernigotti kalktı ülkeden.![]()
Türkiye'de Algida çok bozdu maalesef. Yurtdışında hiç denemedim. Butik dondurmacılar daha güzel oluyor hazırlar yerine.İtalyada var irlandada HB markası dondurma var Algidanın diğer adı adamlar irlandada organik yapıyor @bazinga