Ne anlatıyorsun sen burada ?![]()
Klon koyun Dolly bile vardı, klon Kıvanç'da oluversin![]()
Valla ben olsam bu yakışıklı ile foto çektiririm yaaEkli dosyayı görüntüle 135828
Çiğdem ablam olsa kadın büyü yapmış derdiSen kendi açıklarını kapat önce.![]()
Ne anlatıyorsun sen burada ?![]()
Klon koyun Dolly bile vardı, klon Kıvanç'da oluversin![]()
Valla ben olsam bu yakışıklı ile foto çektiririm yaaEkli dosyayı görüntüle 135828
Çiğdem ablam olsa kadın büyü yapmış derdiSen kendi açıklarını kapat önce.![]()
Aynen de öyle yapmış.
Şanssız gacı, 3 yıldır hakkından gelememiş.
Kuz seninle aldatmış diyolla kocasıŞanssız gacı, 3 yıldır hakkından gelememiş.![]()
Hoşttttt.
evet mantıksız geldi şimdi öyle bişiy olsa mukaddes seni gömerdiHoşttttt.
Niye be ne güzel oynamışlar![]()
Cahal şey. .ss
Seni gören çarpılır lan , ağzı yüzü kayar.![]()
Bunlar tam @Yakamoz-Asi ve @Bully likKlon koyun Dolly bile vardı, klon Kıvanç'da oluversin![]()
Bodrumda tatildeyim 1 Temmuzda Rodos’a @xemrexxx
yurtdışında ilgi çekiyor Cinsellik olduğu için garip geldi@HollyDemon ☾☆ neden ilginç geldi
Reklam filmi yönetmenliği dersinde üniversite zamanından Benim yazdığım çikolata reklamında öpüşme sahnesi yazmamı istedi Dudaktan sevgilileri vardı
diye yazmadım Kadınında Erkek partnerinde birisi üniversiteyi sıkıntıya çevirir Erkek partnerin sevgilisi ise çok kıskançtı bu yüzden 100 alacağım sınavdan 45 aldım
Enerji içeceği reklamında bile aynı sahneyi istedi ikiside korkudan yapamadı Dansta istedi Parkta yuvarlanacaklar ve öpüşme sahnesi istedi birde Dudaktan neredeyse sabaha kadar üniversite hapis kalacaktık
Şartlı geçtimı o yüzden bütün sınıf kaldı @Angelica @12.Adam @xemrexxx @HollyDemon ☾☆
------
@Bully
Üniversitedeyken Reklamları araştırırken gördüm Yunanistan İspanya İrlanda İngiltere bütün Avrupa adamlar korkudan Arabada hız yapmıyor kamu spotu reklamında bile cinsellik varyurtdışında ilgi çekiyor Cinsellik olduğu için garip geldi
bizim ülkede ilgi görmez öğle reklamlar bir tane çikolata makası reklamı vardı bizim de
yakışıklı kaslı adamların üzerine döküyorlardı benim midem bulandı bu reklamdan mesala
uzun süre almamıştım o markayı şimdi reklamlarını daha uygun düzeyde yapmaya başladı ve severim ben o markanın ürünlerini
evet mantıksız geldi şimdi öyle bişiy olsa mukaddes seni gömerdi![]()
Yurt dışı reklamlarına nediyorsun
Isviçre’nin reklamları nasıl @Yakamoz-Asikesinlikle katiliyorum![]()
![]()
![]()
kesinlikle katiliyorum![]()
![]()
![]()