Tadı şekerli galiba tatlı diyollaAaa huyun kurusun.
Heee oluyor, ecünnü yalan konusunda master yapmış.
Tatlıdır.
Aaaaa ne edepsizler var öyle seni solluyorTatlıdır.
Ben edepsiz olmadığım için sen de dahil herkes beni sollayabilir.
Gösteri nerdeydi ?Cem Yılmaz izlemeye gittim
Ankara’ya geldi işte. Aylar öncesinden bilet almıştım. Kahkahalarla izledimGösteri nerdeydi ?
@xdragxx kamuflaj ile izlemiş olmasın.Ankara’ya geldi işte. Aylar öncesinden bilet almıştım. Kahkahalarla izledimAdamın eşi benzeri yok gerçekten.
Cem Yılmaz sevmem ki ben@xdragxx kamuflaj ile izlemiş olmasın.
Sorry laCem Yılmaz sevmem ki ben
Gösteri nerdeydi ?
cıvır görünce sizAnkara’ya geldi işte. Aylar öncesinden bilet almıştım. Kahkahalarla izledimAdamın eşi benzeri yok gerçekten.
Tatlıdır.
Gösteri nerdeydi ?
Rahmetsiz @Çiğdem ile @Angelica da böyle atışırdıAnkara’ya geldi işte. Aylar öncesinden bilet almıştım. Kahkahalarla izledimAdamın eşi benzeri yok gerçekten.
Tatlıdır.
Gösteri nerdeydi ?
Ankara’ya geldi işte. Aylar öncesinden bilet almıştım. Kahkahalarla izledimAdamın eşi benzeri yok gerçekten.
@xdragxx kamuflaj ile izlemiş olmasın.
Cem Yılmaz sevmem ki ben
Başta Rahmetsiz @Çiğdem olmak üzere forum dişilerince parlakçılarının büyülerinden hep :S
Benim parmağım var hepsinde.Başta Rahmetsiz @Çiğdem olmak üzere forum dişilerince parlakçılarının büyülerinden hep :S((( @Dosi @HollyDemon ☾☆ @ozmoturk @Yakamoz-Asi @Emre Ozansoy @TenTen
https://twitter.com/x/status/1914697602408329343
Gelecek birazdan, yoğundum bu hafta, unutmuşum açmayı.@emreemreu Haftanın Üyeleri ve Haftanın Trendleri konuları gelmeyecek mi bu hafta?
Senin keşkülün bazılarını rahatsız etmiş, keşkülün yeri değişmiş 🤣🤣🤣🤣🤣
Keşkülüne kayyum atadılar @Mr.AtSenin keşkülün bazılarını rahatsız etmiş, keşkülün yeri değişmiş 🤣🤣🤣🤣🤣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?