Son cümleden dolayı mı.Bir cümlenden dolayı aklıma birşey geldi.
Son cümleden dolayı mı.Bir cümlenden dolayı aklıma birşey geldi.
Abla 3. ve 4. bölüm 2 saat bile değil.Bence izlemekte bir sorun yok.
İlham gelmiyor...Cidden ama herkesin gözü önünde olduğum için baskı olmaya başladı üzerimde şey gibi Kemal Sunal'ın şu at yarışı Şiki şiki baba olayı gibi
Reyting tahmini yapmak için foruma girdim yatacaktim. Yine kulağımızı çınlatmışsın abiThe_Gerekli nerede ya; bu adamın yorumlarını seviyorum. @Gerekli24
Büyük bir etkisi olmaz benceÇatı Katı Aşk'a Selin Şekerci girdi.Onu kestiremiyorum pek abi.
Umarım, az sonra tahminlerimi gönderiyorum. Bugün iyi puan alamazsam hiç şansım kalmaz.Büyük bir etkisi olmaz bence
Sosyal medyada çoğu kişi olumsuz yorum yapmış yüksekse bile çok büyük olmaz ama yine de etki yapmayım sanaUmarım, az sonra tahminlerimi gönderiyorum. Bugün iyi puan alamazsam hiç şansım kalmaz.
Sallayacağız artık bir şeyler.Sosyal medyada çoğu kişi olumsuz yorum yapmış yüksekse bile çok büyük olmaz ama yine de etki yapmayım sana
Bizde tatil Cuma günü bitti ya, Hamburg'a geri döndüm de yine Berlin'i bırakasım gelmedi bir türlü.@kerem artık bu saatlerde bakındığımızda forum tenha olacak
Gece daha yeni başlıyor halbuki
Almanya da tatil haftaya başlayacaktı galiba, bizde bu hafta başladı
Ah sizde ilginç ozaman. Münih ve çevresi cumadan sonra tatil olacakBizde tatil Cuma günü bitti ya, Hamburg'a geri döndüm de yine Berlin'i bırakasım gelmedi bir türlü.Gece daha yeni başlıyor ama yarın staj + iş beni bekler. Yine sabahtan akşama kadar çalışacağız mecburen. Perşembe de dersler başlıyor, şu aralar erasmusçuların yardımına koşmaktan kendime yetişemiyorum.
Hava da çok kötüydü bugün, modumuz yerlerde yani. Sizde durumlar nasıl?
Dün kayıp haberi aldım yine biraz da o yüzden bugün içime kapandım, bir şey yapasım gelmedi. Şoku hala atlatamadım çünkü.Ah sizde ilginç ozaman. Münih ve çevresi cumadan sonra tatil olacak
Bizim ise şuan tatil(ben evde olsamda okullar açıkken pek boş durduğum sayılmaz) telefon üzeri tercümanlık yapıyorum arada. Boş durmaktan iyidir
Hava berbat bizde de ve evimizde soğukSistem farklı burda. Kendimiz derece ayarlayamıyoruz. Çok kötü durumlar var şuan. Yanı mod burda da yerlerde
Kayıp?Dün kayıp haberi aldım yine biraz da o yüzden bugün içime kapandım, bir şey yapasım gelmedi. Şoku hala atlatamadım çünkü.
Bende 2 yıldır resmi olarak tercümanlık yaparak geçimimi sağlıyorum desem. Hangi alanda yapıyorsun?
Vefat haberi aldım demek istemiştim.Kayıp?
Yarın iş okul var madem tutmayım ama yarın foruma girer girmez özelden yazarım. Ordan devam ederiz
Eskidende tercümanlık yaptım ama sonra bırakmıştım. Genelde Sağlık alanı ve çok az okul. Bizim tercümanlık durumu bile Almanya'dan çok farklı
Devlet ayarlamakta tercümanları.
Bende yavaştan kaçayım. Normalde daha dururdum ama daha saat değişiminin dengesizliği var. Burada herzaman tatile denk gelir. Sizde farklıymış
Anladım o kısmıVefat haberi aldım demek istemiştim.
Yani aslında normalde hep bu saatte uyumam gerekirdi ama uykum tutmayınca bakındım nedense.
Bizde de aslında devlet ayarlamıyor da zertifikasını aldıktan sonra istediğin gibi tercümanlık yapabiliyorsun.
Bende kaçarım herhalde, gelemeyen uykuma savaş açmam lazım.İyi geceler.
Tünaydın.Anladım o kısmı
Tercümanlığa gelince aramızdaki fark, misal sen dil bilmiyorsun ve doktora gittiğinde tercüman parasını sen ödüyorsun? Öyle duymuştum
Ama bizde ise tercümanı doktor ayarlar ve parasını kurum verir tercümana. Dil bilmeyenler asla para ödemez. İster okul, ister hastane, ister resmi yerlerde toplantın olsun, nereye gidiyorsun orası karşılıyor tercümanı ve tercümanlar 'Tercüman Bürosu'na bağlıdır.
Ben 2 dakikada uyurum o kesinde işte uyumaya bile üşeniyorum ama zamanım geldi
yarın konuşuruz ve sana iletmem gereken bir selam vardı. Kalmasın üstümde. Yarını bekle
Tercümanlıkta para var mı?Tünaydın.
Ben sanal olarak tercümanlık yapıyorum genelde, kinseyle doktora gitmiyorum. Genelde yurtdışından gelenlere veya İngilizce bilmeyen Almanlar verdiğim ilan üstünden bana erişiyorlar ve bende yaptığımız anlaşma sonrası tercümanlık yapmış oluyorum.
Unutmamışsın çok sevindim, bekliyorum bakalım aklımdaki kişi mi acaba.
Tabii ki, kaç dil bildiğine ve o dillerin seviyesine göre tercümanlık yapabilirsin. Eskiden bende bilmiyordum ama çok yakın bie arkadaşım dillerle aramın iyi olduğunu söyleyibce önermişti.Tercümanlıkta para var mı?
Toplam kaç dil bilmektesin?Tabii ki, kaç dil bildiğine ve o dillerin seviyesine göre tercümanlık yapabilirsin. Eskiden bende bilmiyordum ama çok yakın bie arkadaşım dillerle aramın iyi olduğunu söyleyibce önermişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?