Bu akşam Öğretmen'i izleyecek misin abla? @Angelica
Arızayı izliyorum ya onu netten geride değilmişim 4.bölümü izledimmi tamamdır bu iş
Bu akşam Öğretmen'i izleyecek misin abla? @Angelica
Bu gidişle hiç tedavi edemeyeceğim. 🤦🏼♂️🤦🏼♂️aa sen hastalarını böylemi tedavi edecen bakım
Kendinizi köye atın; reçete belli @Emre Ozansoy @Angelica
Melek kendini köye atsa bile köyün tepesine çıkıyor gene o internete giriyor
Bu gidişle hiç tedavi edemeyeceğim. 🤦🏼♂️🤦🏼♂️
Nazar ettiniz yemin ederim benim tüm analiz tahminlerim çıkardı yeminle bu foruma girmeme kararı alacağım bu gidişle çok göz var üzerimde .ssZannetmiyorum ama @denizz19 'un muhteşem tahminlerinden esinlenerek bir şeyler sallarım belki.
Yarın üşenmesem 3. ve 4. bölümü izleyeip bölüme gireceğim.Arızayı izliyorum ya onu netten geride değilmişim 4.bölümü izledimmi tamamdır bu iş
Nazar ettiniz yemin ederim benim tüm analiz tahminlerim çıkardı yeminle bu foruma girmeme kararı alacağım bu gidişle çok göz var üzerimde .ss
Nazar ettiniz yemin ederim benim tüm analiz tahminlerim çıkardı yeminle bu foruma girmeme kararı alacağım bu gidişle çok göz var üzerimde .ss
Yarın üşenmesem 3. ve 4. bölümü izleyeip bölüme gireceğim.
Cidden ama herkesin gözü önünde olduğum için baskı olmaya başladı üzerimde şey gibi Kemal Sunal'ın şu at yarışı Şiki şiki baba olayı gibi
Tamamladım zaten abla. Hatta 7 - 8 kere de izlemişimdir bölümleri. Ama bölüm öncesi hatırlatma amacıyla izliyorum.Nee ana ben sen tamamlamışsındır diye düşünüyordum
Bizim mesleğimiz daha çok pratiğe dayalı bir meslek olduğu için online eğitimle asla verimli olmuyor. Elimizin bir şeylere değmesi gerek.taa düşünme öyle şu durumu Allahın izniyle atlatalım yapacaksın mesleğini ablam
Bizim mesleğimiz daha çok pratiğe dayalı bir meslek olduğu için online eğitimle asla verimli olmuyor. Elimizin bir şeylere değmesi gerek.
Tamamladım zaten abla. Hatta 7 - 8 kere de izlemişimdir bölümleri. Ama bölüm öncesi hatırlatma amacıyla izliyorum.
Abla 3. ve 4. bölüm 2 saat bile değil. Bence izlemekte bir sorun yok.ay emre inanamıyorum sana he
Kahkaha attımErinç abiden diss aldık, bu da demek oluyor ki bugünlük bana ayrılan sürenin sonuna geldik. Yarın daha mutlu, daha huzurlu, daha güvenli bir konu ve tabiki forumda buluşmak üzere... @The_Erinch
Bizim mesleğimiz daha çok pratiğe dayalı bir meslek olduğu için online eğitimle asla verimli olmuyor. Elimizin bir şeylere değmesi gerek.
Bir cümlenden dolayı aklıma birşey geldi.