The_Erinch
Favori Üye
Kız Melek; sosyal medya ve dizilere ayırdığın zamanı az yemek yapmaya ayırsana @Angelica
Dizi reklama girdi, tahminlere ne sallasam da rakiplerimi geçsem diye düşünüyorum abi.@Emre Ozansoy hazır kendini diziye kaptırdı sallayam biraz @Angelica ya
Bu canlının adı nedir?
Tembel Hayvan.Bu canlının adı nedir?
KYA: Total : 4.75 AB:1.90Dizi reklama girdi, tahminlere ne sallasam da rakiplerimi geçsem diye düşünüyorum abi.
Tembel Hayvan.Bu canlının adı nedir?
Çatı Katı Aşk'a Selin Şekerci girdi. Onu kestiremiyorum pek abi.KYA: Total : 4.75 AB:1.90
ZÜMRÜD: Total : 4.55 AB : 3.90
He, @dreamy ok.Tembel Hayvan.
Geceleri genelde boş oluyorum abi. Bir de köydeyim şu an yapacak pek bir şey yok.
Aman O diziye @dreamy girse iş yapar benceÇatı Katı Aşk'a Selin Şekerci girdi. Onu kestiremiyorum pek abi.
Bence ufakta olsa bir yükseliş yaşayacağını düşünüyorum.Çatı Katı Aşk'a Selin Şekerci girdi. Onu kestiremiyorum pek abi.
Kız Melek; sosyal medya ve dizilere ayırdığın zamanı az yemek yapmaya ayırsana @Angelica
Sanki başka saatte yemek yapıyorabi bu saatte ne yemeği
Yok yok. Zümrüdüanka izliyor sadece @Angelica
Sanki başka saatte yemek yapıyor
12.15'te bitiyor abi, bazı diziler 12.30'da bitiyor.Gece Yarısı oldu bitmedi mi dizileriniz... Ay 8 de dizi başlıyor ülkede 1 de bitiyor
Ön izlemeyi pek sevmedim. Dilan yok.Zümrüdüanka izliyorum oda şimdi bitecek birde Alev alev dizisinin ön izlemesi çıkmış ona bakıyodum