RüzgarGülü
Favori Üye
Ara ara forumda ve formdayim ya since 2010Vay, sen de forumdaydın o zamanlar demekDeniz ve bir zamanlar çok yakındık artık maalesefBazen bir şeyler oluyor ve yollar ayrılmak zorunda kalıyor.
Hayat öyle malesef
Ara ara forumda ve formdayim ya since 2010Vay, sen de forumdaydın o zamanlar demekDeniz ve bir zamanlar çok yakındık artık maalesefBazen bir şeyler oluyor ve yollar ayrılmak zorunda kalıyor.
biz kuzeniz zatenVay, sen de forumdaydın o zamanlar demekDeniz ve bir zamanlar çok yakındık artık maalesefBazen bir şeyler oluyor ve yollar ayrılmak zorunda kalıyor.
------
Dimi dimi bunu bilebilmesi için hayatlarımızın kesişmiş olması gerekiyor eskiden beri
Bilmiyordum. İlginçmiş
Benimle atışmamak için kullanıcı adımı etiket yapmamışlaf aramızda ben royal highness i ilk foruma girdiğimde royal haylaz diye okuyordum ama laf aramızda kalsın şimdi onunlada atışmayalım zaten başımız yeterince belada
Bilmiyordum. İlginçmişPeki sondaki 3 tanesi 3 hayır demekse, en baştaki 1 tanesi ne anlama geliyor o zaman?@xemrexxx
Benimle atışmamak için etiket yapmamış
Seninle şu an bir sorunum yok ama ilk geldiğinde "Kraliçeden mi korktun? Ondan mı yazamadın?" falan yazmıştın birisine ve baya sinirlendirmiştin beni
Komik birisin, ölçülü olduğun sürece herkes sana hoşgörülü olacaktır, bundan emin olabilirsin
@RüzgarGülü @xemrexxx @Yakamoz-Asi @Bully
Bana demedi onuSaygıdeğer süpermodum yine tekinsiz @tekin 'i tuttu not ettim @Bully
@Royal Highness 'e "kraliçeden mi korktun" diyerek nickine atıfta bulunmuṣ ve sinirlendirmiṣ daha ne olsun. Royal malum kraliyet aileleri için kullanır
Bana demedi onu
Başkasına dedi beni kraliçe olarak kastederek
İyi de bu bir ceza sebebi değilSaygıdeğer süpermodum yine tekinsiz @tekin 'i tuttu not ettim @Bully
@Royal Highness 'e "kraliçeden mi korktun" diyerek nickine atıfta bulunmuṣ ve sinirlendirmiṣ daha ne olsun. Royal malum kraliyet aileleri için kullanır
O zaman çok yeni üyeydi ve tarzını bilmediğimiz için ciddi olarak algılamıştık dediği şeyi
Bu mesajı bastırıp asacağım. Hatırlatacağım günü gelsinİyi de bu bir ceza sebebi değil
Royal’a kraliçe demiş. Royalden mi korktun manasında yani
Senin yönetici olduğun seneler üzerinden çok sular geçti
@xemrexxx ‘in bana söylemleri daha beterdi. Onları tanımıyorken insan yadırgıyor evetO zaman çok yeni üyeydi ve tarzını bilmediğimiz için ciddi olarak algılamıştık dediği şeyi
O gün geldiğinde gidip bu mesajı koşa koşa aradın mı derim bende sana …Bu mesajı bastırıp asacağım. Hatırlatacağım günü gelsinelbet gelecek o gün
Ben de o anda sinirlendiğim için "Royal Highness kraliçe demek değil majesteleri anlamına geliyor, hem bilmiyorsun hem de laf sokmaya çalışıyorsun" tarzında bir şey demiştim kendisineO zaman çok yeni üyeydi ve tarzını bilmediğimiz için ciddi olarak algılamıştık dediği şeyi
@xemrexxx ‘in bana söylemleri daha beterdi. Onları tanımıyorken insan yadırgıyor evet
------
O gün geldiğinde gidip bu mesajı koşa koşa aradın mı derim bende sana …
ben gerçekçi konuşurumBen de o anda sinirlendiğim için "Royal Highness kraliçe demek değil majesteleri anlamına geliyor, hem bilmiyorsun hem de laf sokmaya çalışıyorsun" tarzında bir şey demiştim kendisine
@tekin @Dosi @Yakamoz-Asi @Zeyno
@xemrexxx ‘in bana söylemleri daha beterdi. Onları tanımıyorken insan yadırgıyor evet
------
O gün geldiğinde gidip bu mesajı koşa koşa aradın mı derim bende sana …
O diziyi izlemedim ama izleseydim de bu mesajına alınmazdımneyse bu royal da kendini tudors dizisinde mi sanıyor ne
ay sendeki bu cehalete tepkimO diziyi izlemedim ama izleseydim de bu mesajına alınmazdım
(Neyi kastettin?)
Benim nickim The Crown dizisinden geliyoray sendeki bu cehalete tepkim
tudors diye dizi var dönem dizisi hep your majeste, royal highness falan derler
biliyorum ama sıkıcıydıBenim nickim The Crown dizisinden geliyor
Sen de onu bilmiyorsundur belki
Bana göre hiç sıkıcı değilbiliyorum ama sıkıcıydıen renkli kısma gelemeden diziyi bitirdiler asıl önemli konular 2000 lerde başlıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?