@Bully İrlanda takımları taraftar toplantısı yapıyor rakip takımların taraftarları bile dahilKendi bilir bizde teklif var ısrar yok napalım
(Sen görürsün @Emre Ozansoy açtığın konulara yorum yazmayayım da gör…)
Bana kimi hatırlattı söylememe gerek yok değil mi?Son zamanlarda günde 20-30 kere dinlerim bu ṣarkıyı.. beni anlatıyor
Bana kimi hatırlattı söylememe gerek yok değil mi?
Bizim ortaklığımız bambaşkaydı , kütükler halt etmiş yanımızda.Tabi ki kavrugun
Bizim ortaklığımız bambaşkaydı , kütükler halt etmiş yanımızda.
Etiket etmeden gelemezler , hayrola sende mi memnun değilsin ?kütükleri cagirma simdi
Etiket etmeden gelemezler , hayrola sende mi memnun değilsin ?
Onların işine akıl sır ermez.Cok severim hepsini ama hep gelsinler, arada bir gelmesinler
Bende aynı evde oturuyorum yuvarlanıyorum.Aynı @12.Adam bildiğin gibiyim yuvarlanıp gidiyoruz. Sen nasılsın?
Acaba hangi konudaki mesajın cevabı diye merak ediyor insanAynı @12.Adam bildiğin gibiyim yuvarlanıp gidiyoruz. Sen nasılsın?
Tabii efendim.Acaba hangi konudaki mesajın cevabı diye merak ediyor insanalıntısı ile yaz burada bundan sonra, işimizi kolaylaştır (buldum nerde olduğunu)
@RüzgarGülü ikinizin mesajlarını edit ede ede bir hal oldumanladım
Nerden çıktı şimdi ?@12.Adam irlandaya gitmek istermiydin
daha dikkat edelim tabi. Teşekürler emeğine sağlık@RüzgarGülü ikinizin mesajlarını edit ede ede bir hal oldumKuralları çiğneyip durmuşsunuz. Holly seni etiket edemiyoruz malum. Alıntı ile telafi ediyoruz.
Gidin şuradaki tüm sabit konulara göz atın. Özellikle sonlardaki
İlk kez olumlu yazan oldu. Genelde taşa tutuluyoruzdaha dikkat edelim tabi. Teşekürler emeğine sağlık
Hmm okudum şimdi kuralları ben siteden felan bahsetmek yok diye biliyordum ama bahsetmek bile yokmuş.İlk kez olumlu yazan oldu. Genelde taşa tutuluyoruz
Teşekkürler anlayışla karşılayıp bana laf atmadığın için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?