Sohbet & Muhabbet Konusu

Bunu ciddi ciddi sordun mu ṣimdi :D
Onun sorma sebebinide anladım, senin niye böyle yazdığınıda :A

Sen şu an aktif olanları düşünüp yazdın, o ise o listeye bakarken senelerdir aktif olmayanların listede olup onun neden olmadığını soruyor.

Bu liste güncel değil, yapıldığı zamanlarda xdragxx yoktu (belki de bunu bildiğin için öyle yazdın :A ) otomatik güncellenmiyor

Ben o ara 24. Sıradaymışım. Şimdi ilk 10’da yer alıyoruz :A

Onun sorma sebebinide anladım, senin niye böyle yazdığınıda :A

Sen şu an aktif olanları düşünüp yazdın, o ise o listeye bakarken senelerdir aktif olmayanların listede olup onun neden olmadığını soruyor.

Bu liste güncel değil, yapıldığı zamanlarda xdragxx yoktu (belki de bunu bildiğin için öyle yazdın :A ) otomatik güncellenmiyor

Ben o ara 24. Sıradaymışım. Şimdi ilk 10’da yer alıyoruz :A

Bu @12.Adam nereden nasıl Aykuta bağlarım diye herhalde sabahtan akṣama kadar düṣünüyor. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Sen eskilerde mi kaldın? Artık aşkın cinsiyeti yaşı her bi şeyi geçti bu devirde :A

Ben o konuda eskide kalsam daha iyi zira yeni ṣeyler beynimi yakıyor. Anlam veremiyorum. Bugün zaten oğlanın biri kıvırta kıvırta, kadın el çantasıyla, bir elinde sigara, çantayı sosyete kadınları gibi tutmalar falan. Yani zor tuttum kendimi. Çağımız ne hale geldi gerçekten korkunç.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and Dosi
Sizin orda nasıl uygun mu fiyatlar?

Bence icki her yerde uygun degil. Millet purada sokakta bakiyorum ickicilere, en ucuz birayi aliyorlar, birkac tane iciyorlar. En pahali biranin 5te biri falan fiyati.
70'lik Jack 30 Frank (1200 TL). Asgari ücret full time calisan net 3500 frank (140 bin TL).

• Harika
Reactions: RüzgarGülü
Herşey vergiden kaynaklanıyor. Alkole ciddi vergi var bu ülkede.
Malesef öyle. Asgari ücret olarak da bizim ülkeden yukaridalar. Çok sıkıntı bir durum. Kıbrıs'a giden herkesten birsyeler rica ediyoruz :D
------

Bence icki her yerde uygun degil. Millet purada sokakta bakiyorum ickicilere, en ucuz birayi aliyorlar, birkac tane iciyorlar. En pahali biranin 5te biri falan fiyati.
70'lik Jack 30 Frank (1200 TL). Asgari ücret full time calisan net 3500 frank (140 bin TL).
100 tane Jack mi alabiliyor asgari ücretle waowoowoo o ney öyle ucuz işte neyi pahalı bana süper geldi fiyatı 🤑

Malesef öyle. Asgari ücret olarak da bizim ülkeden yukaridalar. Çok sıkıntı bir durum. Kıbrıs'a giden herkesten birsyeler rica ediyoruz :D
------

100 tane Jack mi alabiliyor asgari ücretle waowoowoo o ney öyle ucuz işte neyi pahalı bana süper geldi fiyatı 🤑

Sadece viski mi yiyip iceceksin :D kira, hastalik sigortasi, vergi, araba su yakmiyor, diger yasam ihtiyaclari vs. Fazla para kalmiyor geriye. Kira zaten gelirin ortalama %25' falan. Hastalik sigortasi 350-550 arasi, gelir vergisi yillik 1.5 maasini götürür rahat. :) ickiye pek yer yok bu zamanlarda. En fazla ufak bir bira alirsin, o kadar iste.

• Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü
------

İsviçre zengin ülke. :A