Bunu ciddi ciddi sordun mu ṣimdi
Onun sorma sebebinide anladım, senin niye böyle yazdığınıdaBunu ciddi ciddi sordun mu ṣimdi
Onun sorma sebebinide anladım, senin niye böyle yazdığınıda
Sen şu an aktif olanları düşünüp yazdın, o ise o listeye bakarken senelerdir aktif olmayanların listede olup onun neden olmadığını soruyor.
Bu liste güncel değil, yapıldığı zamanlarda xdragxx yoktu (belki de bunu bildiğin için öyle yazdın ) otomatik güncellenmiyor
Ben o ara 24. Sıradaymışım. Şimdi ilk 10’da yer alıyoruz
Ben burda korsan ile alakalı link paylaştım o gidip oradaki aktiflik listesini kurcalamışBu @12.Adam nereden nasıl Aykuta bağlarım diye herhalde sabahtan akṣama kadar düṣünüyor.
Ben burda korsan ile alakalı link paylaştım o gidip oradaki aktiflik listesini kurcalamış
Vefalı olmanında bir sınırı olmalı
Sen eskilerde mi kaldın? Artık aşkın cinsiyeti yaşı her bi şeyi geçti bu devirdeYani Aykut kadın olsa Aṣk diyeceğim ama bu bambaṣka bir ṣey. Tarif edemiyorum @12.Adam
Sen eskilerde mi kaldın? Artık aşkın cinsiyeti yaşı her bi şeyi geçti bu devirde
Bu @12.Adam nereden nasıl Aykuta bağlarım diye herhalde sabahtan akṣama kadar düṣünüyor.
Nerde paylaştın ?Ben burda korsan ile alakalı link paylaştım o gidip oradaki aktiflik listesini kurcalamış
Vefalı olmanında bir sınırı olmalı
Cevabı alıntıdaNerde paylaştın ?
Mesaj no yu de bariCevabı alıntıda
Neyse benim beyni yakmadan ben uyumaya kaçayım
Haydi iyi geceler
Sizin orda nasıl uygun mu fiyatlar?KKTC'ye tasinmak gerek. Orada calisip, oturup, yiyip icmek gerek.
Herşey vergiden kaynaklanıyor. Alkole ciddi vergi var bu ülkede.
Sizin orda nasıl uygun mu fiyatlar?
Malesef öyle. Asgari ücret olarak da bizim ülkeden yukaridalar. Çok sıkıntı bir durum. Kıbrıs'a giden herkesten birsyeler rica ediyoruzHerşey vergiden kaynaklanıyor. Alkole ciddi vergi var bu ülkede.
100 tane Jack mi alabiliyor asgari ücretle waowoowoo o ney öyle ucuz işte neyi pahalı bana süper geldi fiyatı 🤑Bence icki her yerde uygun degil. Millet purada sokakta bakiyorum ickicilere, en ucuz birayi aliyorlar, birkac tane iciyorlar. En pahali biranin 5te biri falan fiyati.
70'lik Jack 30 Frank (1200 TL). Asgari ücret full time calisan net 3500 frank (140 bin TL).
Malesef öyle. Asgari ücret olarak da bizim ülkeden yukaridalar. Çok sıkıntı bir durum. Kıbrıs'a giden herkesten birsyeler rica ediyoruz
------
100 tane Jack mi alabiliyor asgari ücretle waowoowoo o ney öyle ucuz işte neyi pahalı bana süper geldi fiyatı 🤑
İsviçre zengin ülke.Malesef öyle. Asgari ücret olarak da bizim ülkeden yukaridalar. Çok sıkıntı bir durum. Kıbrıs'a giden herkesten birsyeler rica ediyoruz
------
100 tane Jack mi alabiliyor asgari ücretle waowoowoo o ney öyle ucuz işte neyi pahalı bana süper geldi fiyatı 🤑
İsviçre zengin ülke.
Tüm masraflardan sonra maaşından elinde ortalama ne kadar kalıyor ?Gel bir yasa, zenginligi göstereyim sana.