@Bully İrlanda takımları taraftar toplantısı yapıyor rakip takımların taraftarları bile dahilKendi bilir bizde teklif var ısrar yok napalım
(Sen görürsün @Emre Ozansoy açtığın konulara yorum yazmayayım da gör…)
Bana kimi hatırlattı söylememe gerek yok değil mi?Son zamanlarda günde 20-30 kere dinlerim bu ṣarkıyı.. beni anlatıyor
Bana kimi hatırlattı söylememe gerek yok değil mi?![]()
Bizim ortaklığımız bambaşkaydı , kütükler halt etmiş yanımızda.Tabi ki kavrugun![]()
Bizim ortaklığımız bambaşkaydı , kütükler halt etmiş yanımızda.![]()
Etiket etmeden gelemezler , hayrola sende mi memnun değilsin ?kütükleri cagirma simdi![]()
Etiket etmeden gelemezler , hayrola sende mi memnun değilsin ?![]()
Onların işine akıl sır ermez.Cok severim hepsini ama hep gelsinler, arada bir gelmesinler![]()
Bende aynı evde oturuyorum yuvarlanıyorum.Aynı @12.Adam bildiğin gibiyim yuvarlanıp gidiyoruz. Sen nasılsın?
Acaba hangi konudaki mesajın cevabı diye merak ediyor insanAynı @12.Adam bildiğin gibiyim yuvarlanıp gidiyoruz. Sen nasılsın?
Tabii efendim.Acaba hangi konudaki mesajın cevabı diye merak ediyor insanalıntısı ile yaz burada bundan sonra, işimizi kolaylaştır (buldum nerde olduğunu
)
@RüzgarGülü ikinizin mesajlarını edit ede ede bir hal oldumanladım
Nerden çıktı şimdi ?@12.Adam irlandaya gitmek istermiydin
daha dikkat edelim tabi. Teşekürler emeğine sağlık@RüzgarGülü ikinizin mesajlarını edit ede ede bir hal oldumKuralları çiğneyip durmuşsunuz. Holly seni etiket edemiyoruz malum. Alıntı ile telafi ediyoruz.
Gidin şuradaki tüm sabit konulara göz atın. Özellikle sonlardaki
![]()
Fav10'dan Gelişmeler
fav10.net
İlk kez olumlu yazan oldu. Genelde taşa tutuluyoruzdaha dikkat edelim tabi. Teşekürler emeğine sağlık![]()
Hmm okudum şimdi kuralları ben siteden felan bahsetmek yok diye biliyordum ama bahsetmek bile yokmuş.İlk kez olumlu yazan oldu. Genelde taşa tutuluyoruz
Teşekkürler anlayışla karşılayıp bana laf atmadığın için.