@Maskeli Fedai ve @Sherlock için diyecek söz bulamıyorum artık... Hainliğin kitabını yazmaktalar her ikisi de.. @MEnes
Her zaman kendimle gurur duymuşumdur.. Mükemmel bir insanım..
Gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum... İki iğrenç insandan hangisi daha iğrenç diye karar vermek çok zor... Utku yoldaşım bu konuda fazlasıyla haklı... Bir de mükemmel olduğundan falan bahsetmiş... HAHAHAHAHAAH...İkisi arasından hangisi daha iğrenç karar vermek dünyanın en zor işi olabilir Kaan yoldaşım. İkisi de kanımı donduruyor...
Boşuna bekleme…
İnanayım mı ?
Sallamıyor sizi bırak artık…
Anadolu yakasında görenler var…
Seni yoksaymislar herhalde birkaç oldu görüyorum mesajlarına tepki vermiyorlar ilginç
Zamanında onlardan biriydim kendi isteğimle ayrıldım.Seni yoksaymislar herhalde birkaç oldu görüyorum mesajlarına tepki vermiyorlar ilginç
Üçgen vardı liluminati gibi birşey mi bu ne demek ayrıldımZamanında onlardan biriydim kendi isteğimle ayrıldım.
Yok değil kendi aralarında buldukları bir isim adı “SABAR”Üçgen vardı liluminati gibi birşey mi bu ne demek ayrıldım
bu gurup daha minikken birbirini bulmuş arkadaş gurubu , o yüzden o dönemler bu arkadaşlar için sabi arkadaşlar diyorlarmış onun kısaltmasıda SABAR oluyor ,Üçgen vardı liluminati gibi birşey mi bu ne demek ayrıldım
🙈🙉🙊bu gurup daha minikken birbirini bulmuş arkadaş gurubu , o yüzden o dönemler bu arkadaşlar için sabi arkadaşlar diyorlarmış onun kısaltmasıda SABAR oluyor ,
dedikodulara göre bu gurup ismi için sapık biraderlerin kısaltmasıda diyen varmış ama ben onlara pek inanmıyorum
işte ben bunu yapamıyorum hep başım belaya giriyor
Küçükken bende yaramazdım. Sende yaramaz olduğun için forumda bana rastgelmissin belliişte ben bunu yapamıyorum hep başım belaya giriyor
illaki duyduklarımı paylaşacağım sonrada al başına belayı
Bugünkü maçı kazanıp seri yakalamanız gerekiyor. Mourinho lige alışana kadar yarıştan kopmazsınız inşallahFenerbahçe kötü durumda @Bully
10 hafta sürüyor 120 dakikalık Lille maçı yordu Göztepe öncesi @BullyBugünkü maçı kazanıp seri yakalamanız gerekiyor. Mourinho lige alışana kadar yarıştan kopmazsınız inşallah
Fenerbahçe için öyle bir sabır süresi söz konusu değil. Bir an önce lige uyum sağlaması gerekiyor... Yoksa rekor puan toplamış ve lige bilen İsmail Kartal'ı niye gönderdiniz derler adama10 hafta sürüyor @Bully
Rize’yi yener zaten Fred döndü zaten @BullyFenerbahçe için öyle bir sabır süresi söz konusu değil. Bir an önce lige uyum sağlaması gerekiyor... Yoksa rekor puan toplamış ve lige bilen İsmail Kartal'ı niye gönderdiniz derler adama
Rize başkanı agresifFener-Rize dostluğu baki doğruRize üzmez Fener'i
Yok görmedim. Rize başkanları hep öyle zaten havasından suyundan herhalde
Seni yoksaymislar herhalde birkaç oldu görüyorum mesajlarına tepki vermiyorlar ilginç
12. Adamı severiz ama hiçbir zaman tam olarak bizden birisi olmadı kendisi. O yüzden bu sözleri yalanZamanında onlardan biriydim kendi isteğimle ayrıldım.
bu gurup daha minikken birbirini bulmuş arkadaş gurubu , o yüzden o dönemler bu arkadaşlar için sabi arkadaşlar diyorlarmış onun kısaltmasıda SABAR oluyor ,
dedikodulara göre bu gurup ismi için sapık biraderlerin kısaltmasıda diyen varmış ama ben onlara pek inanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?