Sohbet & Muhabbet Konusu

Senin kesin istemeyeceğin isimler belli değil mi 2 kişi geliyor direkt akıllara

Yeter bu kadar hasret giderme artık gidebilirler
Yalnız istemeyeceğim sadece bir isim var. O da sevmediğim bir isim değil, çok yanlış tarafa gitti düşüncen

Reactions: Bully
Biraz sıvacı tayfa dışına çık derim ben

Gelmesin artık yeter yaşlandık bünye kaldırmıyor fazla sürpriz
Sen de geldiğin yere dönebilirsin bir an önce
Bu gece çok uzun olacak

------

Biraz tanıyoruz maalesef

------

Bak giderim ama...

İstenmediğimiz yerde durmayız

Sen bizim onca yalvarmamıza rağmen bizimle forum dışında iletişim kurma ama sonra o malum sürpriz adamla konuş dışarıdan. Vaay bee... Bunlar da hep yazıldı bir tarafa Hainli haberin olsun
İnsanları zan altında bırakmayalım

------

Kaan'ım benim bee
Sen istersin de kalmaz mıyım ben... @Maskeli Fedai sana ayrılan sürenin de sonuna gelmiş bulunmaktayız. Hadi naş naş...
Şişkolok nerdesin seri gel.. @Sherlock

Reactions: 12.Adam and MasacRE
İnsanları zan altında bırakmayalım

------

Şişkolok nerdesin seri gel.. @Sherlock
Gerçekler bunlar zan altında bırakmak falan yok ortada

------

@Maskeli Fedai Sabar Tayfaya büyük yanlış yapmıştır ve kalemi kırılmalıdır. Burada hainlere yer yok yallah köyüne melun…
Ağzından bal damlıyor bee... @Maskeli Fedai bak bir değil iki değil herkes aynı şeyleri düşünüyor senin için. Çok tehlikeli bir insansın maalesef seninle aynı ortamda bulunmak bile istemiyorum artık...
------

Ben olmasam ölü toprağını atacağınız yoktu
İki dakikada Icardi etkisi yarattım size
@MasacRE
Tamam çok da şımarma sanki sen başlattın bu dalgayı. Sen olsaydın bunca zaman beklemezdik...

Yaşlandık komisyonumuz bu kadarına yetiyor
@Bully

@RüzgarGülü Şu yazıyı okumanı rica ediyorum.

Reactions: RüzgarGülü
@RüzgarGülü Şu yazıyı okumanı rica ediyorum.
Evlenmişler mi sonra neler olmuş çok merak ettim. İlginç aşk hikayesi günümüz insanlarında olmayan bağlanma. Tabi zamanının toplum baskısını da hissetmişler ona rağmen aşk yaşamışlar günümüz aşklarının tek geceliklere kalan bizlere çok uzak bunlar ama devamını çok merak ettim. İşte o an bir fırtına koparrrrr.

Reactions: Royal_Highness