İyi abi sen napıyorsun.![]()
aman efendim kimler varmış kimler yakışıklı doktor beycim gelmiş
İyi abi sen napıyorsun.![]()
napıyorsun senİyi abi sen napıyorsun.![]()
Sen de hoşgeldin abla, görüşemiyoruz.aman efendim kimler varmış kimler yakışıklı doktor beycim gelmiş![]()
Panda - Kedi finali istiyorum.napıyorsun sen
Pandayı finale sürüklüyoruz değil mi![]()
Sen de hoşgeldin abla, görüşemiyoruz.
Panda - Kedi finali istiyorum.![]()
Ben de aslında buralardayım da eski enerjim yok artık.Ben burdayım instagramdayım çocum sen yoksun asıl![]()
Kedi ve Köpek istemiyorum yawSen de hoşgeldin abla, görüşemiyoruz.
Panda - Kedi finali istiyorum.![]()
İlahi Sen... Yaşlı Kurt ve Kurdiye muhabbetiAbi kurdiye yi müdür yardımcı anlamında mı kullandın? Kadın Ceketi uzun Hırka anlamında mı ?![]()
Pot kırdıysam özür dilerim.İlahi Sen... Yaşlı Kurt ve Kurdiye muhabbeti![]()
Evet kedinin finale çıkması klişe olur ama o tatlılığa ve karizmaya da karşı duramıyor insan.Kedi ve Köpek istemiyorum yaw
Panda-Penguen-Yunus favorilerimden.Evet kedinin finale çıkması klişe olur ama o tatlılığa ve karizmaya da karşı duramıyor insan.![]()
Yok bir pot yok dostumPot kırdıysam özür dilerim.![]()
Aa doğru yunus da vardı, o da finale çıksa itiraz etmem.Panda-Penguen-Yunus favorilerimden.
N zaman görüşcezAa doğru yunus da vardı, o da finale çıksa itiraz etmem.![]()
Penguen'den bahsedince aklıma istemsizce Ali Vefa geldi.Panda-Penguen-Yunus favorilerimden.
daha dur yaaa... ne yaşlılığı, burada gencim diye gezinenler biliyorum ben ; 3 basamak geriden geliyorlarİyi dir abiciim ne yapalım takılıyorum form da o haber senin bu haber benim işte yaşlılık zor tabi arada içimiz geçmiyo değil![]()
![]()
Birgün ajanda yer açacan ama bakalım benimki boş olacak mı 😎😎😎Ajandamı kontrol etmem lazım abi.![]()
![]()