İyi abi sen napıyorsun.
aman efendim kimler varmış kimler yakışıklı doktor beycim gelmiş
İyi abi sen napıyorsun.
napıyorsun senİyi abi sen napıyorsun.
Sen de hoşgeldin abla, görüşemiyoruz.aman efendim kimler varmış kimler yakışıklı doktor beycim gelmiş
Panda - Kedi finali istiyorum.napıyorsun sen
Pandayı finale sürüklüyoruz değil mi
Sen de hoşgeldin abla, görüşemiyoruz.
Panda - Kedi finali istiyorum.
Ben de aslında buralardayım da eski enerjim yok artık.Ben burdayım instagramdayım çocum sen yoksun asıl
Kedi ve Köpek istemiyorum yawSen de hoşgeldin abla, görüşemiyoruz.
Panda - Kedi finali istiyorum.
İlahi Sen... Yaşlı Kurt ve Kurdiye muhabbetiAbi kurdiye yi müdür yardımcı anlamında mı kullandın? Kadın Ceketi uzun Hırka anlamında mı ?
Pot kırdıysam özür dilerim.İlahi Sen... Yaşlı Kurt ve Kurdiye muhabbeti
Evet kedinin finale çıkması klişe olur ama o tatlılığa ve karizmaya da karşı duramıyor insan.Kedi ve Köpek istemiyorum yaw
Panda-Penguen-Yunus favorilerimden.Evet kedinin finale çıkması klişe olur ama o tatlılığa ve karizmaya da karşı duramıyor insan.
Yok bir pot yok dostumPot kırdıysam özür dilerim.
Aa doğru yunus da vardı, o da finale çıksa itiraz etmem.Panda-Penguen-Yunus favorilerimden.
N zaman görüşcezAa doğru yunus da vardı, o da finale çıksa itiraz etmem.
Penguen'den bahsedince aklıma istemsizce Ali Vefa geldi. 😍Panda-Penguen-Yunus favorilerimden.
Ajandamı kontrol etmem lazım abi.N zaman görüşcez
daha dur yaaa... ne yaşlılığı, burada gencim diye gezinenler biliyorum ben ; 3 basamak geriden geliyorlarİyi dir abiciim ne yapalım takılıyorum form da o haber senin bu haber benim işte yaşlılık zor tabi arada içimiz geçmiyo değil
Birgün ajanda yer açacan ama bakalım benimki boş olacak mı 😎😎😎Ajandamı kontrol etmem lazım abi.