Neyse, sırada ki öneri ile gelSNK mangasını o vs. kapsamaz, kapsayamaz... O bambaşka bir şey...
dizi izliyom..dizilere yorum yazıyorum..bende senın gibi dolanıyom forumda 🙂🙂🙂İyidir dolanıyorum forumda sen
Sıradaki önerim keyfin ne diyorsa onu yap...Neyse, sırada ki öneri ile gel
Kendime ev işi çıkarırım olmadı
İyi günler efendim, çok yardımcı oldunuz 🖐️Sıradaki önerim keyfin ne diyorsa onu yap...(Bence çok kral öneri...)
Rica ederim ben hep buradayım... Teşekkürler, iyi günler...İyi günler efendim, çok yardımcı oldunuz 🖐
dizi izliyom..dizilere yorum yazıyorum..bende senın gibi dolanıyom forumda 🙂🙂🙂
Tam onlar offline olmuşken @Sherlock ile de biz online olmuşuz, hayatın kuralı işte...
neten böylemi olcaktı...çiçek taksi...diriliş ertuğrul..şimdi çiçek taksiye bakıyomhangi diziyi izliyorsun ben birazdan yasak elmaya devam etcem
neten böylemi olcaktı...çiçek taksi...diriliş ertuğrul..şimdi çiçek taksiye bakıyom
böyle mi olcaktı son 4 bölüm kaldı..yukleme ye..iki kere baktımHımm ne güzel böyle mi olacaktı güzel diziydi ya
Karar verdim : uyumakRica ederim ben hep buradayım... Teşekkürler, iyi günler...
(Ne desem hayır diyeceksin, dizi film olmaz dedin. Mangaya da hayır dedin, e daha ne yapayım sana...)
Üşengeçlik var üstümde bugünTam onlar offline olmuşken @Sherlock ile de biz online olmuşuz, hayatın kuralı işte...
Öneri olarak, evdeki malzemelerden daha önce hiç yapmadığın bir yemek ya da tatlı işine girişebilirsin youtube'dan. Veya ne bileyim, kış da yaklaşıyor eğer daha önceden el alışkanlığın varsa hırka filan örebilirsin pratik olur.
Ya da ormanlık hava yürüyüşüne çıkıp çiçek böcek resimleri çekebilir ve içimizi açabilirsin, seçenek yok.
böyle mi olcaktı son 4 bölüm kaldı..yukleme ye..iki kere baktım
Kendini eleştir konusunda seni alıntı etmiştim. Bakarsın bir araVayy iyisin
aynen sağol sende çook iyisin ...eski dizileri çok severimVayy iyisin
Kendini eleştir konusunda seni alıntı etmiştim. Bakarsın bir ara
Mükemmel bir karar derdim ama diyemiyorum... 24 saat bile yetmiyorken günün bu kıymetli zamanlarının uykuya verilmesi çok sinir bozucu...Karar verdim : uyumak
Keyfim onu istedi
😴
Üşengeçlik var üstümde bugün
Dün mutfaktan çıkmamıştım ama akşama var bir fikrim. Belki denerim birşeyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?