Yahu madem izlemedin neden yerin dibine girdi diyorsun.Bende izlemedim, izlemeye değer olmadığını biliyordum çünkü. Boşver.
Yahu madem izlemedin neden yerin dibine girdi diyorsun.Bende izlemedim, izlemeye değer olmadığını biliyordum çünkü. Boşver.
Boşver, önemli biri değil sonuçta. Bizi ilgilendirmez.Yahu madem izlemedim neden yerin dibine girdi diyorsun.
nordsjealandın 2-3-5 sisteminde oynuyor @12.AdamÖdül törenini izleyemedim.Ne oldu ?
Rtürk olmasaydı Arka sokakla daha rahat olurHalkın dizisi
@Yakamoz-Asi polisiye dizide İrlanda gibi rahat olmadan Türkiye Avrupa birliğine giremez @xemrexxx
İrlanda rahat işlerken her polisiye dizisinde konuyuGirmesin zaten Avrupa Birligine, gerek yok. Bak Isvicre'de degil AB'de..
İrlanda rahat işlerken her polisiye dizisinde konuyu
Türkiye’de bir polisiye dizide
Bir konu işlerken nasıl rahat olacak
her işin içinde çürük elma vardır @Yakamoz-Asi
@Dosi görünce beni paralar en iyisi buraya taşıyım.Tifosiler yeni çağa ayak uyduramadı bir de lanet olası pits top ekibinin yanlış stratejisi buna tuz biber ekti.F1, MotoGP, tekerleği olan herşey diyebiliriz.
Ferrari'nin kendine hayrı yok, takım - pilot tutmuyorum şu ana ama arkadakiler arada puan alınca mutlu oluyorum. Red Bull üstünlüğü varken diğerleri ayrı kümede zaten
Yok o genelde forum oyunlarında oluyor. Misal hangi şarkıyı dinliyorsunuz kısmında video paylaşılmalı, bir kaç mesaj sonrası sohbete dönerse o taşınır@Dosi görünce beni paralar en iyisi buraya taşıyım.Tifosiler yeni çağa ayak uyduramadı bir de lanet olası pits top ekibinin yanlış stratejisi buna tuz biber ekti.
Ben tek mesajla yetinen biri değilim haliyle konu bağlamından kopuyor.Didiklemeyi seviyorum. Sen demiştin hatırlarsan.Yok o genelde forum oyunlarında oluyor. Misal hangi şarkıyı dinliyorsunuz kısmında video paylaşılmalı, bir kaç mesaj sonrası sohbete dönerse o taşınır
İşte ben o konuda sohbete cevap verecekken bir videoda ekliyorum sorun olmuyorBen tek mesajla yetinen biri değilim haliyle konu bağlamından kopuyor.Didiklemeyi seviyorum. Sen demiştin hatırlarsan.
Hşd konusu şöyle bir parça paylaşılıyor , bazen ister istemez bir şey diyesi geliyor insanın karşıdaki yanıtlayınca hoooop sar başa.
İsveç’te kral bir diziden şikayet ediyor muİşte ben o konuda sohbete cevap verecekken bir videoda ekliyorum sorun olmuyor
Bir cevap , bir video mu ?Formül bu mu?İşte ben o konuda sohbete cevap verecekken bir videoda ekliyorum sorun olmuyor
Denk gelmedimİsveç’te kral bir diziden şikayet ediyor mu
Cevapta bir klip videosu olacak. Formül bu ama sen yinede buraya taşı öyle devam etBir cevap , bir video mu ?Formül bu mu?
arka sokaklara adalet bakanlığı soruşturma açtı @DosiDenk gelmedim
Cevapta bir klip videosu olacak. Formül bu ama sen yinede buraya taşı öyle devam et