Damien Duff
Süper Favori Üye
Evet Fenerbahçe kongre üyesi söylediFark etmez bu saatten sonra. Niye öyle dedin ki, duyum mu var?
@Yakamoz-Asi
Evet Fenerbahçe kongre üyesi söylediFark etmez bu saatten sonra. Niye öyle dedin ki, duyum mu var?
Transfermarkta var @Yakamoz-Asi
Quaresma kızmışHayırlısı olsun diyelim
Hasan arat kapanırsa quaresma teknik direktör olacak @Yakamoz-AsiBu BJK yönetimine iyi biri gelir inṣallah
İrlanda’dan cezaevi müdürünü ve infaz köruma müdürünü dizide gizli patrona çalışıyordu İrlanda’da ki polisiye dizideUefa Genel Sekreteri Giorgio Marchetti.![]()
@Yakamoz-Asi irlandadaki polisiye olmasa idare edemezdim Halkın polisini Arka sokaklar aradayken
irlandadaki polisiyeden alıyorum konuyu @Yakamoz-AsiAnlamadim dedigini pompy, ne demek istedin?
Semicenk ile yeni düet çok yakında, 2024'te.
Melike mi? Bu girdaba düşmesin.Semicenk ile yeni düet çok yakında, 2024'te.![]()
Girdabı bilmem de bugün yerin dibine girdi hatta üstüne toprak dahi atıldı.Melike mi? Bu girdaba düşmesin.![]()
Ödül törenini izleyemedim.Ne oldu ?Girdabı bilmem de bugün yerin dibine girdi hatta üstüne topprak dahi atıldı.![]()
Bende izlemedim, izlemeye değer olmadığını biliyordum çünkü. Boşver.Ödül törenini izleyemedim.Ne oldu ?![]()