- Reaksiyon puanı
- 33,782
- Puanı
- 1,061
Song of the Year + Record of the Year + Pop Vocal of the Year + Video Clip of the Year + Artist of the Year + Lyric of the Year + Director of the Year…Song of the Year...
Bir süre gözüme gözükme lütfen...Song of the Year + Record of the Year + Pop Vocal of the Year + Video Clip of the Year + Artist of the Year + Lyric of the Year + Director of the Year…
Aynı hafta içinde hem Simge, Gülşen gibi şarkıcıları sollayarak yılın en çok dinlenen 3 kadın sanatçısından biri olması hem de en iyi kadın sanatçı ödülünü kazanması dolayısıyla biraz sinirli kendisi.Yahu madem izlemedim neden yerin dibine girdi diyorsun.
Sesin gelmiyor, duyamıyorum. 👂Aynı hafta içinde hem Simge, Gülşen gibi şarkıcıları sollayarak yılın en çok dinlenen 3 kadın sanatçısından biri olması hem de en iyi kadın sanatçı ödülünü kazanması dolayısıyla biraz sinirli kendisi.
Farah Zeynep'ten sonra yeni takıntın Melike Şahin oldu demek. Başarılı kadın sanatçıları rahat bırak.Sesin gelmiyor, duyamıyorum. 👂
Aynı hafta içinde hem Simge, Gülşen gibi şarkıcıları sollayarak yılın en çok dinlenen 3 kadın sanatçısından biri olması hem de en iyi kadın sanatçı ödülünü kazanması dolayısıyla biraz sinirli kendisi.
Sesin gelmiyor, duyamıyorum. 👂
Farah Zeynep'ten sonra yeni takıntın Melike Şahin oldu demek. Başarılı kadın sanatçıları rahat bırak.