Farah Zeynep'ten sonra yeni takıntın Melike Şahin oldu demek. Başarılı kadın sanatçıları rahat bırak.Sesin gelmiyor, duyamıyorum.👂
Farah Zeynep'ten sonra yeni takıntın Melike Şahin oldu demek. Başarılı kadın sanatçıları rahat bırak.Sesin gelmiyor, duyamıyorum.👂
Aynı hafta içinde hem Simge, Gülşen gibi şarkıcıları sollayarak yılın en çok dinlenen 3 kadın sanatçısından biri olması hem de en iyi kadın sanatçı ödülünü kazanması dolayısıyla biraz sinirli kendisi.
Sesin gelmiyor, duyamıyorum.👂
Farah Zeynep'ten sonra yeni takıntın Melike Şahin oldu demek. Başarılı kadın sanatçıları rahat bırak.
Severim bakkal müziği.
İsmail beyciğim (@SherlockSeverim bakkal müziği.
Hande'nin milyonlar satıp rekorlar kırdığı albümdendi değil mi bu şarkı? Severim ben de güzel şarkı.Severim bakkal müziği.
Bu şarkı benim için Türkçe popun zirvesidir...
Hande için içimden geçenleri @dreamy beyciğimdeki mesajımda kaleme aldım.Ne düşünüyorsun?Hande'nin milyonlar satıp rekorlar kırdığı albümdendi değil mi bu şarkı? Severim ben de güzel şarkı.Keşke Gülşen'in de milyon satan bir albümü olsaydı da kıyaslayabilseydik ama bütün kariyerini toplasak 1 milyon etmiyor sanırım.
Ticari açıdan Hande'nin bu albümlerine yaklaşamadığı gibi Apayrı, Nasıl Delirdim gibi ana akımdan çıktığı, sanatsal değeri yüksek işleri de yok. Nereden tutarsak tutalım elde kalıyor.
------
Gülşen'in hiçbir albümü ciklet fiyatına düşmedi neyse ki. 2001'de millet bakkala giderken sakız mı yoksa bakkal albümü alsam mı diye kara kara düşünüyordu.Hande'nin milyonlar satıp rekorlar kırdığı albümdendi değil mi bu şarkı? Severim ben de güzel şarkı.Keşke Gülşen'in de milyon satan bir albümü olsaydı da kıyaslayabilseydik ama bütün kariyerini toplasak 1 milyon etmiyor sanırım.
Ticari açıdan Hande'nin bu albümlerine yaklaşamadığı gibi Apayrı, Nasıl Delirdim gibi ana akımdan çıktığı, sanatsal değeri yüksek işleri de yok. Nereden tutarsak tutalım elde kalıyor.
------
Son 2 sene dışında katılmıyorum, arada kötü şarkılar çıkardığı oldu ama iyi ve hit şarkı sayısında da kendi jenerasyonunda herhangi bir rakibi yok...Hande için içimden geçenleri @dreamy beyciğimdeki mesajımda kaleme aldım.Ne düşünüyorsun?