- Reaksiyon puanı
- 33,782
- Puanı
- 1,061
@Dosi
Dizinin arşiv konusunda geniş Aile dizisini bölümlere ayrılmıştı tek başlık altında bulamadım.
Neden güneş doğmayacak ?Kiruna şehrimizde güneş batımı gerçekleştirildi, 2 Ocak tarihine kadar güneş doğmayacak orda. Yani 25 gün güneşsiz olacaklar. Her sene olan olaymış ama yeni öğrendim haberleri okuyunca @Yakamoz-Asi @serhatt @12.Adam @Angelica @baron @xemrexxx @The_Erinch @Emre Ozansoy
En kuzeyinde olduğu içinNeden güneş doğmayacak ?
Çocuklar okula el feneri ile gidip gelir.En kuzeyinde olduğu için
Baş ağrısı çekenler için çok iyi bişi karanlık oda aramak zorunda kalmazlarKiruna şehrimizde güneş batımı gerçekleştirildi, 2 Ocak tarihine kadar güneş doğmayacak orda. Yani 25 gün güneşsiz olacaklar. Her sene olan olaymış ama yeni öğrendim haberleri okuyunca @Yakamoz-Asi @serhatt @12.Adam @Angelica @baron @xemrexxx @The_Erinch @Emre Ozansoy
Kabus gibi bir olay… 😵Kiruna şehrimizde güneş batımı gerçekleştirildi, 2 Ocak tarihine kadar güneş doğmayacak orda. Yani 25 gün güneşsiz olacaklar. Her sene olan olaymış ama yeni öğrendim haberleri okuyunca @Yakamoz-Asi @serhatt @12.Adam @Angelica @baron @xemrexxx @The_Erinch @Emre Ozansoy
Yani bizde aslında kapalı hava olunca günlerce görmüyoruz. Güneyde olmamıza rağmen. Hep böyle akşam üstü gibi havası var gündüz. Kar varsa onun ve sokak lambalar sayesinde ışık var. Sabah işe giderken ve eve dönerken çok karanlık. 2 buçuktan sonra çabuk kararıyor. Bu ay bakalım kaç gün güneş görürüz. Bu hafta güneşsiz olacağız ama yani güneş burada çıkıyor ama bulutlar olduğu için görünmüyor. Diğer şehirde çıkması bile yokKabus gibi bir olay… 😵
Depresyona davetiye çıkaran bir mevzu aslında. Aralık ve Ocak en kötü aylar burada.Baş ağrısı çekenler için çok iyi bişi karanlık oda aramak zorunda kalmazlar
Kiruna şehrimizde güneş batımı gerçekleştirildi, 2 Ocak tarihine kadar güneş doğmayacak orda. Yani 25 gün güneşsiz olacaklar. Her sene olan olaymış ama yeni öğrendim haberleri okuyunca @Yakamoz-Asi @serhatt @12.Adam @Angelica @baron @xemrexxx @The_Erinch @Emre Ozansoy
Kiruna şehrimizde güneş batımı gerçekleştirildi, 2 Ocak tarihine kadar güneş doğmayacak orda. Yani 25 gün güneşsiz olacaklar. Her sene olan olaymış ama yeni öğrendim haberleri okuyunca @Yakamoz-Asi @serhatt @12.Adam @Angelica @baron @xemrexxx @The_Erinch @Emre Ozansoy
İyi ki güneydeyiz.Yani bizde aslında kapalı hava olunca günlerce görmüyoruz. Güneyde olmamıza rağmen. Hep böyle akşam üstü gibi havası var gündüz. Kar varsa onun ve sokak lambalar sayesinde ışık var. Sabah işe giderken ve eve dönerken çok karanlık. 2 buçuktan sonra çabuk kararıyor. Bu ay bakalım kaç gün güneş görürüz. Bu hafta güneşsiz olacağız ama yani güneş burada çıkıyor ama bulutlar olduğu için görünmüyor. Diğer şehirde çıkması bile yok
Depresyona davetiye çıkaran bir mevzu aslında. Aralık ve Ocak en kötü aylar burada.
Kuzeyde oğlanlar daha uzun boylu ve yapılı oluyor yani sana daha uygunlar ama sen bilirsinİyi ki güneydeyiz.
Yallah kuzeye o zaman.Kuzeyde oğlanlar daha uzun boylu ve yapılı oluyor yani sana daha uygunlar ama sen bilirsin
Bnm boyum 1. 65 bana herkes uygun 1.90 olan sensinYallah kuzeye o zaman.
Sen cüce sınıfına giriyorsun ayol kimmiş uygun.Bnm boyum 1. 65 bana herkes uygun 1.90 olan sensin