Güzel
Bunun yeri Forumdan ResimlerdiEkli dosyayı görüntüle 120178Ekli dosyayı görüntüle 120179Ekli dosyayı görüntüle 120180
Senden eksik kalır mıyım hiç? Sidik yarıştırmakta üstüme yoktur.
@Dosi @Sherlock @MasacRE
Son yorumum sana değil , taklitçiye.Bunun yeri Forumdan Resimlerdi
Nasıl kıydın Messi’yegeri dön ona. Beni avatarımla bi rahat bırakmadınız….
Kendine özgün bir avatar bul. Bunu almaSon yorumum sana değil , taklitçiye.@Sherlock Kralımız gönlümüzde nasıl olsa dÜnye kupasını aldık.Yeni bir sinerji için yeni bir Avatar lazım.
Fav10'da üç tane aynı insan oldu.Ekli dosyayı görüntüle 120178Ekli dosyayı görüntüle 120179Ekli dosyayı görüntüle 120180
Senden eksik kalır mıyım hiç? Sidik yarıştırmakta üstüme yoktur.
@Dosi @Sherlock @MasacRE
Ses etmediğimi kim söyledi?@Sherlock aldı neden ses etmedin?
Özelden haşladın demek pekala.Ses etmediğimi kim söyledi?
Değiştirmişsin hemen profil resmini. Üçünüz aynıydınız.Özelden haşladın demek pekala.
benımde aklıma geldi burdan konuşmak.TRT de Alparslanı izliyorum sadece gunumuzde .bende iş arıyorum belediye işi bende .@Doğan buradan konuşalım.İyiyim vallahi ben de güzel bir iş arıyorum. Sağlık üzerine. İnşallah olacak yakında. FOX'umu izliyorum, geceleri ise internetten diğer işleri (kaliteli olanları) sen.?
O işlerde güzel ve garantili hem. Allah gönlümüze göre versin.benımde aklıma geldi burdan konuşmak.TRT de Alparslanı izliyorum sadece gunumuzde .bende iş arıyorum belediye işi bende .
amin inbşallahO işlerde güzel ve garantili hem. Allah gönlümüze göre versin.
Ben @Dosi ye destek olmak adına değiştirmiştim.Değiştirmişsin hemen profil resmini. Üçünüz aynıydınız.
hangi diziler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?