Damien Duff
Süper Favori Üye
Saat öğleni epey geçti, sen İsviçre dağlarında yaşıyorsun.Heidi![]()
@Dosi , haşlamadan kendi işimi kendim hallettim.sizde aksam üstü diyebiliriz saat 4 orada, burada 2.![]()
İsviçre'nin hangi şehrinde yaşıyorsun? Bern mi ? Fifa nın Merkezi Zürih mi?neresi tam olarak derken?![]()
İsviçre'nin hangi şehrinde yaşıyorsun? Bern mi ? Fifa nın Merkezi Zürih mi?
UEFA'nın merkezi Nyon mu?![]()
Hangi tarafa daha yakın? Uefa 'ya mı? FİFA'YA Mİ?Hiç biri, ortada bir yerde.
Aarau diye aratabilirsin, ona yakın.![]()
Irfantino ya hesap sor Avrupa Şampiyonasinda bize ev sahipligi sözü vardı, sözünü tutmadı statüyu değiştirdi.
Irfantino ya hesap sor Avrupa Şampiyonasinda bize ev sahipligi sözü vardı, sözünü tutmadı statüyu değiştirdi.![]()
Medya mensupları dışında seyirci olarak nasıl katılım sağlıyorsun? Akreditasyon kartı lazım. 😂Davos Ekonomi Zirvesinde görürsem iletirim.![]()
Davos Ekonomi Zirvesinde görürsem iletirim.![]()
shamrock roversin futbol akademisi iyiMedya mensupları dışında seyirci olarak nasıl katılım sağlıyorsun? Akreditasyon kartı lazım. 😂
Medya mensupları dışında seyirci olarak nasıl katılım sağlıyorsun? Akreditasyon kartı lazım. 😂
Öyle birden ha diyince gelmiyor.Haftayı nasıl analiz etmemi istersin? Söyle ona göre yazayım.Yorum olmayinca tadi tuzu yok![]()
Öyle birden ha diyince gelmiyor.Haftayı nasıl analiz etmemi istersin? Söyle ona göre yazayım.
Shamrock rovers gibi quiz lazimÖyle birden ha diyince gelmiyor.Haftayı nasıl analiz etmemi istersin? Söyle ona göre yazayım.
Emoji atmadım diye demek öyle bir intiba bıraktım.İçini ferah tut, alınmadım.Takiliyorum ya, alinma hemen.![]()
Shamrock roversa üyelik 600 euro yillikEmoji atmadım diye demek öyle bir intiba bıraktım.İçini ferah tut, alınmadım.![]()
Emoji atmadım diye demek öyle bir intiba bıraktım.İçini ferah tut, alınmadım.![]()
Tmm kardeşBeni emojisiz bırakma kardeş![]()