Güzel
Bunun yeri Forumdan ResimlerdiEkli dosyayı görüntüle 120178Ekli dosyayı görüntüle 120179Ekli dosyayı görüntüle 120180
Senden eksik kalır mıyım hiç? Sidik yarıştırmakta üstüme yoktur.
@Dosi @Sherlock @MasacRE
Son yorumum sana değil , taklitçiye.Bunun yeri Forumdan Resimlerdi
Nasıl kıydın Messi’yegeri dön ona. Beni avatarımla bi rahat bırakmadınız….
Kendine özgün bir avatar bul. Bunu almaSon yorumum sana değil , taklitçiye.@Sherlock Kralımız gönlümüzde nasıl olsa dÜnye kupasını aldık.Yeni bir sinerji için yeni bir Avatar lazım.
![]()
Fav10'da üç tane aynı insan oldu.Ekli dosyayı görüntüle 120178Ekli dosyayı görüntüle 120179Ekli dosyayı görüntüle 120180
Senden eksik kalır mıyım hiç? Sidik yarıştırmakta üstüme yoktur.
@Dosi @Sherlock @MasacRE
Ses etmediğimi kim söyledi?@Sherlock aldı neden ses etmedin?![]()
Özelden haşladın demek pekala.Ses etmediğimi kim söyledi?![]()
Değiştirmişsin hemen profil resmini. Üçünüz aynıydınız.Özelden haşladın demek pekala.![]()
benımde aklıma geldi burdan konuşmak.TRT de Alparslanı izliyorum sadece gunumuzde .bende iş arıyorum belediye işi bende .@Doğan buradan konuşalım.İyiyim vallahi ben de güzel bir iş arıyorum. Sağlık üzerine. İnşallah olacak yakında. FOX'umu izliyorum, geceleri ise internetten diğer işleri (kaliteli olanları) sen.
?
O işlerde güzel ve garantili hem. Allah gönlümüze göre versin.benımde aklıma geldi burdan konuşmak.TRT de Alparslanı izliyorum sadece gunumuzde .bende iş arıyorum belediye işi bende .
amin inbşallahO işlerde güzel ve garantili hem. Allah gönlümüze göre versin.![]()
Ben @Dosi ye destek olmak adına değiştirmiştim.Değiştirmişsin hemen profil resmini. Üçünüz aynıydınız.![]()
hangi diziler