Selami Şahin 'in tapılacak Kadın şarkısı sana yazılmış. Tapılacak dizi karakteri... Sennn tapılacak karaktersin...George' a benzetilmek bir gururdur
Selami Şahin 'in tapılacak Kadın şarkısı sana yazılmış. Tapılacak dizi karakteri... Sennn tapılacak karaktersin...George' a benzetilmek bir gururdur
Selami Şahin 'in tapılacak Kadın şarkısı sana yazılmış. Tapılacak dizi karakteri... Sennn tapılacak karaktersin...
İyi diyelim iyi olsun. Seni sormalı, sen de ne var ne yok Seni böyle forumda görmek de ayrıca mutlu etti, denk gelemiyoruz bayadır.@Cervantes @12.Adam bu aralar hayat nasıl gidiyor?
------
@xdragxx senin keyfin ne alemde neler yaptırdın diye sormaya gerek yok. Seinfeld ile geçiyordur boş vaktin
Vay be ilk defa biri uzun süre bu kadar aynı pp ile kaldı forumdaİyi diyelim iyi olsun. Seni sormalı, sen de ne var ne yok Seni böyle forumda görmek de ayrıca mutlu etti, denk gelemiyoruz bayadır.
Değiştirmeye içim el vermiyor. Yerini dolduracak bir şey de bulamıyorum zaten.Vay be ilk defa biri uzun süre bu kadar aynı pp ile kaldı forumda
Mlsf Harry Potter sevmemDeğiştirmeye içim el vermiyor. Yerini dolduracak bir şey de bulamıyorum zaten.
Bugün iyi sayılmam ama yarına iyi olurum. Gece uykusuz kaldım biraz üstüne beni yoran bazı mevzular vardı, bir nevi bitti sayılır (umarım) hafta sonuna daha çok vakit ayırırım size inşallahİyi diyelim iyi olsun. Seni sormalı, sen de ne var ne yok Seni böyle forumda görmek de ayrıca mutlu etti, denk gelemiyoruz bayadır.
Sevsen şaşardım zaten.Mlsf Harry Potter sevmem
Alıştın tabii bir ara hem gece, hem gündüz uyuyordun. Şaka bir yana uykusuz bir gün insanı perişan ediyor, sen de dikkat et uyku düzenine. Hafta sonuna forumdayım o zaman, sevindim buna.Bugün iyi sayılmam ama yarına iyi olurum. Gece uykusuz kaldım biraz üstüne beni yoran bazı mevzular vardı, bir nevi bitti sayılır (umarım) hafta sonuna daha çok vakit ayırırım size inşallah
cuma günüde olurum son gececi zamanlarim olur cünkü saatler ileri alinacak ve misal 12 de ciksam suan sizin icin saat 2 iken ozaman 1 olacak daha erken gitmeler demek olur benim icin, yani öyle düsünüyorumSevsen şaşardım zaten.
------
Alıştın tabii bir ara hem gece, hem gündüz uyuyordun. Şaka bir yana uykusuz bir gün insanı perişan ediyor, sen de dikkat et uyku düzenine. Hafta sonuna forumdayım o zaman, sevindim buna.
Artık forumun kepenklerini kapatma devri bitiyor o zaman. Gerçi önümüzde sahur var, o zamanlar yine gececi olursun.cuma günüde olurum son gececi zamanlarim olur cünkü saatler ileri alinacak ve misal 12 de ciksam suan sizin icin saat 2 iken ozaman 1 olacak daha erken gitmeler demek olur benim icin, yani öyle düsünüyorum
calismayan olsaydim bu dedigin olurdu ama maalesef. iyi bir sistem yakalamaliyim. sahur öncesi uyumam gerekir cunku sahurdan 3 saat sonra uyanacagim malum.Artık forumun kepenklerini kapatma devri bitiyor o zaman. Gerçi önümüzde sahur var, o zamanlar yine gececi olursun.
Aynen o zaman uyumadan önce yemeğini yiyip yatmak daha mantıklı. Zaten sahur için uykudan kalkınca da insanın uykusu kaçıyor, tatil zamanlarında artık sahur sohbetlerine katılırsın diyeceğim ama saat farkını hep unutuyorum ben.calismayan olsaydim bu dedigin olurdu ama maalesef. iyi bir sistem yakalamaliyim. sahur öncesi uyumam gerekir cunku sahurdan 3 saat sonra uyanacagim malum.
belki sahura kalkmam. gece yemek yer yatarim. yoksa zorlanirim. zaten yarisi icin gecerli. diger yarisi tatile denk gelecek
Sahur sohbetleri derken?Aynen o zaman uyumadan önce yemeğini yiyip yatmak daha mantıklı. Zaten sahur için uykudan kalkınca da insanın uykusu kaçıyor, tatil zamanlarında artık sahur sohbetlerine katılırsın diyeceğim ama saat farkını hep unutuyorum ben.
Forumda eskiden sahur sohbetleri olurdu, daha doğrusu sahura kadar yani. Haxball turnuvaları düzenlerdik.Sahur sohbetleri derken?
Bu gece son. Yarından itibaren sadece 1 saat farkımız var
@Cervantes yeni üyelerden. o baska birsey demek istemistir bence o Haxball oyunlarina 2017'de bende katilim göstermistimForumda eskiden sahur sohbetleri olurdu, daha doğrusu sahura kadar yani. Haxball turnuvaları düzenlerdik.
Sahur sohbetleri derken?
Bu gece son. Yarından itibaren sadece 1 saat farkımız var
@Dosi ile Sahur Sohbetleri Ramazan Ayı Boyunca Zey TV'de!@Cervantes yeni üyelerden. o baska birsey demek istemistir bence o Haxball oyunlarina 2017'de bende katilim göstermistim
forum bu kadar durgunken ramazanda daha da durgun olur gibime geliyor.
Zey TV 🍒 bir süre sana emanet. Sen yap bir program@Dosi ile Sahur Sohbetleri Ramazan Ayı Boyunca Zey TV'de!