Unutmuşum maske takmayı sorry.
Kim ayol bu parlaklar?
Maske Kimsin Sen'in Arabistan versiyonu
Unutmuşum maske takmayı sorry.
Kim ayol bu parlaklar?
İsim ver bana.
Maske Kimsin Sen'in Arabistan versiyonu
Direk instagramlarını vereyimİsim ver bana.
İkisi de çok iyiymiş be.Direk instagramlarını vereyim
Hassan El Raddad (@hassanelraddad) • Instagram photos and videos
11M Followers, 531 Following, 1,209 Posts - See Instagram photos and videos from Hassan El Raddad (@hassanelraddad)instagram.com
مهند الحمدي (@mouhnned) • Instagram photos and videos
1M Followers, 468 Following, 481 Posts - See Instagram photos and videos from مهند الحمدي (@mouhnned)instagram.com
Yeni içerik eklettim sanaİkisi de çok iyiymiş be.
Kendi sağlığım gayet yerinde.Özelden bir ara konuşalım.@Cervantes @12.Adam bu aralar hayat nasıl gidiyor?
------
@xdragxx senin keyfin ne alemde neler yaptırdın diye sormaya gerek yok. Seinfeld ile geçiyordur boş vaktin
Olur, hafta sonu damlarım buraya yani uzun kalırım.Kendi sağlığım gayet yerinde.Özelden bir ara konuşalım.
Boş vakitlerim çok güzel geçiyor@Cervantes @12.Adam bu aralar hayat nasıl gidiyor?
------
@xdragxx senin keyfin ne alemde neler yaptırdın diye sormaya gerek yok. Seinfeld ile geçiyordur boş vaktin
Seinfeld Gibi vs doğrudurBoş vakitlerim çok güzel geçiyor
Geliriz geliriz senle geçen boş vakit daha da güzel olurSeinfeld Gibi vs doğrudur
Benim pek boş vaktim yok. Arada buraya geliyoruz işte hafta sonu gelde az iki lafın belini kıralım @12.Adam
Aynen, aktif olmuşken bırakmak zorunda kalacağım ama uyku daha tatlı sjsjjsjjsGeliriz geliriz senle geçen boş vakit daha da güzel olur
Şimdi uyu oyalanma hadi yukarda yazmışsın sjjs
Bekliyorum.@serhatt sende aklımdasın. Kısa bir süre içinde dm atarım
------
Aynen, aktif olmuşken bırakmak zorunda kalacağım ama uyku daha tatlı sjsjjsjjs
Aynen tatlıdır uyku o yüzden hemen çık hemeeeen@serhatt sende aklımdasın. Kısa bir süre içinde dm atarım
------
Aynen, aktif olmuşken bırakmak zorunda kalacağım ama uyku daha tatlı sjsjjsjjs
Ulan o kadar bekledim, bir avatarımın sözünü etmedin. 😡 Bir daha senin lafını dinlersem @Dosi beni haşlasın.Geliriz geliriz senle geçen boş vakit daha da güzel olur
Şimdi uyu oyalanma hadi yukarda yazmışsın sjjs
Yazdım ya fifa konusunda güzel diyeUlan o kadar bekledim, bir avatarımın sözünü etmedin. 😡 Bir daha senin lafını dinlersem @Dosi beni haşlasın.
Hani nerde ?Yazdım ya fifa konusunda güzel diye
Hani nerde ?
Tmm az evvel buldum.Daha çok seni andırıyor. @Dosi'ye bakarken...Fav10 | FIFA - Genel Sohbet ve Maç Konusu 🎮
Barcelona-fenerbahçe yaptım 2-1 yendim barcelonayı camp nouda @Dosi @HeisenBerg @12.Adam @xdragxxfav10.net
George' a benzetilmek bir gururdurTmm az evvel buldum.Daha çok seni andırıyor. @Dosi'ye bakarken...