Unutmuşum maske takmayı sorry.
Kim ayol bu parlaklar?![]()
Maske Kimsin Sen'in Arabistan versiyonu
Unutmuşum maske takmayı sorry.
Kim ayol bu parlaklar?![]()
İsim ver bana.
Maske Kimsin Sen'in Arabistan versiyonu![]()
Direk instagramlarını vereyimİsim ver bana.![]()
instagram.com
instagram.com
İkisi de çok iyiymiş be.Direk instagramlarını vereyim
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Yeni içerik eklettim sanaİkisi de çok iyiymiş be.![]()
Kendi sağlığım gayet yerinde.Özelden bir ara konuşalım.@Cervantes @12.Adam bu aralar hayat nasıl gidiyor?
------
@xdragxx senin keyfin ne alemdeneler yaptırdın diye sormaya gerek yok. Seinfeld ile geçiyordur boş vaktin
![]()
Olur, hafta sonu damlarım burayaKendi sağlığım gayet yerinde.Özelden bir ara konuşalım.
Boş vakitlerim çok güzel geçiyor@Cervantes @12.Adam bu aralar hayat nasıl gidiyor?
------
@xdragxx senin keyfin ne alemdeneler yaptırdın diye sormaya gerek yok. Seinfeld ile geçiyordur boş vaktin
![]()
Seinfeld Gibi vs doğrudurBoş vakitlerim çok güzel geçiyor![]()
Geliriz geliriz senle geçen boş vakit daha da güzel olurSeinfeld Gibi vs doğrudur
Benim pek boş vaktim yok. Arada buraya geliyoruz iştehafta sonu gelde az iki lafın belini kıralım
@12.Adam
Aynen, aktif olmuşken bırakmak zorunda kalacağım ama uyku daha tatlı sjsjjsjjsGeliriz geliriz senle geçen boş vakit daha da güzel olur
Şimdi uyu oyalanma hadi yukarda yazmışsın sjjs
Bekliyorum.@serhatt sende aklımdasın. Kısa bir süre içinde dm atarım
------
Aynen, aktif olmuşken bırakmak zorunda kalacağım ama uyku daha tatlı sjsjjsjjs
Aynen tatlıdır uyku o yüzden hemen çık hemeeeen@serhatt sende aklımdasın. Kısa bir süre içinde dm atarım
------
Aynen, aktif olmuşken bırakmak zorunda kalacağım ama uyku daha tatlı sjsjjsjjs
Ulan o kadar bekledim, bir avatarımın sözünü etmedin. 😡 Bir daha senin lafını dinlersem @Dosi beni haşlasın.Geliriz geliriz senle geçen boş vakit daha da güzel olur
Şimdi uyu oyalanma hadi yukarda yazmışsın sjjs
Yazdım ya fifa konusunda güzel diyeUlan o kadar bekledim, bir avatarımın sözünü etmedin. 😡 Bir daha senin lafını dinlersem @Dosi beni haşlasın.![]()
Hani nerde ?Yazdım ya fifa konusunda güzel diye![]()
Hani nerde ?![]()
fav10.net
Tmm az evvel buldum.Daha çok seni andırıyor.![]()
Fav10 | FIFA - Genel Sohbet ve Maç Konusu 🎮
Barcelona-fenerbahçe yaptım 2-1 yendim barcelonayı camp nouda @Dosi @HeisenBerg @12.Adam @xdragxxfav10.net
George' a benzetilmek bir gururdurTmm az evvel buldum.Daha çok seni andırıyor.@Dosi'ye bakarken...