Sohbet & Muhabbet Konusu

Aramızda para toplayıp bir FM 2022 alsak iyi olacak galiba.

Gerçi FM 2005'in tadı bir başkaydı. Genç yetenekler Messi ve Cristiano Ronaldo'yu transfer etmeni öneririm. İleride yıldız olma potansiyelleri var.
Şaka bir yana FM 2011 kadar aldım ve oynadım ama asla 2005 tadını alamıyorum..

Şuan 2024 yılına geldim, Real Madridleyim.. Şampiyonlar Liginde Son 16 da Rakibim kim oldu dersin : Fenerbahçe 🤗🤗🤗🤗

Biryerden sonra oyunu türkler sarıyor, uzaktan mesafe tanımadan gol atanlara bayılıyorum, Shotting:20 🤪🤭

Reactions: bazinga
Şimdiki hali nasıl?
tekrar bak
Ayrıca seni bulmak kolay
@Cervantes
Beni zaten sen bulmuştun, senden kaçarmı beee 🤣🤣🤣🤣 Ben kimseyi eklemediğim için paylaşmam sadece gündemi ve yarışma programları için yoğun kullanıyorum 😁 Ama forumdan tanıyan biri için zor olmaz 🤪🤪🤪🤪

Reactions: The_Erinch
@Cervantes beni bulamamıştır daha. Ben de kendimi çok belli edenim ama ben pek kullanmıyorum. Hekimoğlu varken çok yorum yapardım

------

@xemrexxx 'in sayfasını biraz inceledim de, orada da iç mihrak olduğunu belli etmiş hemen .
Bana ordan bile laf atar hep

@Cervantes beni bulamamıştır daha. Ben de kendimi çok belli edenim ama ben pek kullanmıyorum. Hekimoğlu varken çok yorum yapardım

------

Bana ordan bile laf atar hep
Bir ara senin olabileceğini düşündüğüm bir hesabı bulmuştum ama gizli bir hesaptı , inceleyemedim .

------

@Dosi tamam seni de buldum , %100 eminim sen olduğundan artık .

Son düzenleme:
Reactions: 12.Adam and Dosi
Bir ara senin olabileceğini düşündüğüm bir hesabı bulmuştum ama gizli bir hesaptı , inceleyemedim .

------

@Dosi tamam seni de buldum , %100 eminim sen olduğundan artık .
Forumda kullandığım avatarlardan biri ve Zey yani. Bir zahmet

Bir gazeteye çıkmıştı bir ara bir yorumum artı burda da ifşa edenler olmuştu ama gizlemiyorum kendimi, zaten forumdakiler için açmıştım hesabımı

Sıra @Tolstoyevski ve @xdragxx 'ı bulup ifşa etme zamanı .
@EmreCan seni de buldum bu arada .