O suların kötü olduğunu bilmiyordumManisanın musluk suları kireçli içilmiyor, damacanada mutfakta.. O yüzden pet şişe en iyisi, evde her odada erişebileceğim yerde var. Bulunduğum oda çamaşır odası, karanlık oda o yüzden stok yeri gibi 🤭🤭🤭🤭🤭
O suların kötü olduğunu bilmiyordumManisanın musluk suları kireçli içilmiyor, damacanada mutfakta.. O yüzden pet şişe en iyisi, evde her odada erişebileceğim yerde var. Bulunduğum oda çamaşır odası, karanlık oda o yüzden stok yeri gibi 🤭🤭🤭🤭🤭
Kolay gelsin abi .
Bana göre perde asmaktan sonraki en sıkıcı iş.....
@Dosi @Zeyno @Yakamoz-Asi @Forumdash @Tolstoyevski @Cervantes @Araf
@Alos @EmreCan @Emre Ozansoy @slhttnmtl @xdragxx @Gerekli24 @BARON男爵
Kolay gelsin mutluluğun tarif bile edilemiyor şuan 😄
Bu dayı sen misin?
Tabi sen ilk kez gördün sanırım daha önce Ahmedin sunduğu itiraflarda resimlerimi paylaşmıştım birde çoğu kişi ile instagramdan görüştüğüm için Sen yadırgadımışındır 🤭🤭🤭🤭 @denizz19 kıskandığı amca benim 🤭🤭🤭🤭Bu dayı sen misin?
İlk defa gördüm tabii, aynen, ondan şaşırdım.Tabi sen ilk kez gördün sanırım daha önce Ahmedin sunduğu itiraflarda resimlerimi paylaşmıştım birde çoğu kişi ile instagramdan görüştüğüm için Sen yadırgadımışındır 🤭🤭🤭🤭 @denizz19 kıskandığı amca benim 🤭🤭🤭🤭
Allah yardım etsin bende oturuyorum
🧿🧿🧿İlk defa gördüm tabii, aynen, ondan şaşırdım.Kafamdan böyle saçı olmayan ya da saçları beyazlaşmış birisi canlanıyordu nedense ama meğerse 30'una yeni girmiş birisi gibi genç duruyormuşsun.Yaş 39 değil, yaş daha 30, bir de bizi kandırıyorsun "39'um" diye.
Bu dayı sen misin?
Tabi sen ilk kez gördün sanırım daha önce Ahmedin sunduğu itiraflarda resimlerimi paylaşmıştım birde çoğu kişi ile instagramdan görüştüğüm için Sen yadırgadımışındır 🤭🤭🤭🤭 @denizz19 kıskandığı amca benim 🤭🤭🤭🤭
Bakma sen o yaşa ruhu genç onun 19 daha.İlk defa gördüm tabii, aynen, ondan şaşırdım.Kafamdan böyle saçı olmayan ya da saçları beyazlaşmış birisi canlanıyordu nedense ama meğerse 30'una yeni girmiş birisi gibi genç duruyormuşsun.Yaş 39 değil, yaş daha 30, bir de bizi kandırıyorsun "39'um" diye.
+1Kolay gelsin abi .Benim pek aram yok ütü ile , elime alınca genelde kıyafeti yakıyorum çünkü .
Spor giyinmek her daim rahatlıktır
Abi sen misin resimdeki
Yaşında hiç göstermiyorsun abi tahmin yap desen 39 demem. Bir de Gsli Cicaldaouya benzettim biraz seniEvet kardeşim.
Benzete benzete Gsli adamamı benzettinnn be adammm 😤😤😤Yaşında hiç göstermiyorsun abi tahmin yap desen 39 demem. Bir de Gsli Cicaldaouya benzettim biraz seni
Rüyanda çok beklersinYakında senin isminin üzerine de böyle çizik atacak @Fav10.net .@EmreCan
Diyecek bir şey yok. Barış'ım daha iyilerini hak ediyor.Eski Reisiniz Barışdan sonra şimdide Ogedayla birlikteyemiş diye Böyükkkk dedikodular dönüyor @Sherlock @MasacRE
Ekli dosyayı görüntüle 111531
@Dosi @Yiğitt @Özgür @Cervantes @Zeyno @Angelica @Emre Ozansoy @xemrexxx @dreamy
All Star'da herkesi birbirine düşürecek bir potansiyeli var .Eski Reisiniz Barışdan sonra şimdide Ogedayla birlikteyemiş diye Böyükkkk dedikodular dönüyor @Sherlock @MasacRE
Ekli dosyayı görüntüle 111531
@Dosi @Yiğitt @Özgür @Cervantes @Zeyno @Angelica @Emre Ozansoy @xemrexxx @dreamy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?