Sohbet & Muhabbet Konusu

Olum siz napıyosunuz lan... Şu cümlelere bak, burası halka açık bir platform... Benim terbiyem bile böyle şeyleri almıyor, bir de uyguluyormuşum ha... Hadi oradan... Kendi halinde işinde gücünde Ehli Sünnet bir insana atılan iftiralara bak... İnanılmaz kan dondurucu ithamlar... :A

Skandal görüntüleriniz elimize geçti, yeter artık hainliklerinizi inkar edip durma. Hainku gibi ol bari, gerçekleri tüm “çıplaklığı” ile görmemiz sonrası sessizliğini koruyor…

Konsey toplanacak ve hesap sorulacak, o ana kadar söylediğin her şey aleyhinde kullanılabilir… @Maskeli Fedai
Birde inkâr ediyor.. Sayın Gs'li dostum Haines çok tehlikeli bir adam çok..

Birde inkâr ediyor.. Sayın Gs'li dostum Haines çok tehlikeli bir adam çok..
Sayın Gs’li dostum bu adamın yapabileceği hainliklerin herhangi bir sınırı yok, milli güvenliğimiz için en ağır şekilde cezalandırılmalı. SABAR’ı güvende tutmalıyız… @MEnes @MasacRE

Sayın Gs’li dostum bu adamın yapabileceği hainliklerin herhangi bir sınırı yok, milli güvenliğimiz için en ağır şekilde cezalandırılmalı. SABAR’ı güvende tutmalıyız… @MEnes @MasacRE
Sayın Gs'li dostum @MEnes kendi köyünden özel olarak o zeytinleri yetiştirmiş.. Adam bunu planlamış vaaay be korkulur.. @MasacRE

Sayın Gs'li dostum @MEnes kendi köyünden özel olarak o zeytinleri yetiştirmiş.. Adam bunu planlamış vaaay be korkulur.. @MasacRE
Sayın Gs’li dostum @MasacRE de ortamda bulunanlara ikram ettiği şaraplar için 10 yıldır üzüm yetiştirip, kendi elleriyle topluyormuş sonrasında da dalından… Bu ikili çok tehlikeliymiş… @MEnes

Sayın Gs'li dostum kanım dondu bu detaylardan sonra.. Biz kimlerle yoldaşlık kurmuşuz.. @MasacRE @MEnes
Sormayın sayın Gs’li dostum, yanımızda resmen çok tehlikeli iki hain, iki sapık mevcutmuş. Acilen konumları tespit edilmeli ve gereken yapılmalı artık, bu konuda kimden destek alabiliriz sayın Gs’li dostum… @MasacRE @MEnes

Sormayın sayın Gs’li dostum, yanımızda resmen çok tehlikeli iki hain, iki sapık mevcutmuş. Acilen konumları tespit edilmeli ve gereken yapılmalı artık, bu konuda kimden destek alabiliriz sayın Gs’li dostum… @MasacRE @MEnes
Sayın Gs'li dostum bunların niye belli dönemler ortadan kayboldukları daha iyi anlaşılıyor.. Dünyanın hazırlığı için epey bi vakit ayırmaları gerekir.. Yerlerini tespit ettim sayın Gs'li dostum, helikopterime atlayın baskına gidiyoruz.. @MasacRE @MEnes

Sayın Gs'li dostum bunların niye belli dönemler ortadan kayboldukları daha iyi anlaşılıyor.. Dünyanın hazırlığı için epey bi vakit ayırmaları gerekir.. Yerlerini tespit ettim sayın Gs'li dostum, helikopterime atlayın baskına gidiyoruz.. @MasacRE @MEnes
Helikopterle hapishaneden adam kaçıran Polat ve ekibi gibiyiz adeta, geliyoruz kaçacak yeriniz yok hainler… @MasacRE @MEnes
Israrla Sayın Gsli dostum demeniz aşırı dikkatimi çekti :A @Sherlock @Maskeli Fedai
Sayın Gs’li dostumun kıvrak zekasına borçluyuz forum tarihinin en iyi hitabet şeklini. :A

Helikopterle hapishaneden adam kaçıran Polat ve ekibi gibiyiz adeta, geliyoruz kaçacak yeriniz yok hainler… @MasacRE @MEnes

Sayın Gs’li dostumun kıvrak zekasına borçluyuz forum tarihinin en iyi hitabet şeklini. :A
Hainler bedelini ödeyeceksiniz.. (Arkada Cendere çalıyor..) @MasacRE @MEnes
------

Israrla Sayın Gsli dostum demeniz aşırı dikkatimi çekti :A @Sherlock @Maskeli Fedai
Yıllardır bu şekilde birbirimize hitap ediyoruz :A

Güllü Erhan bile bu hainler kadar sapık değildi be sayın Gs'li dostum.. @MasacRE @MEnes
Güllü Erhan bunların getir götürünü yapar anca sayın Gs’li dostum… @MasacRE @MEnes
@Maskeli Fedai @Sherlock kendinizi değilde, başkalarını onlarca mesaj eleştirdiğiniz için bu mekan daha uygun :A
@Dosi hanım yoldaşlarımızı eleştirdiğimiz mesajlarımıza adeta darbe vurmuş… @Maskeli Fedai