Aaaa imam senin babandır be hoşt. .ss
dünya bitmek üzere bir namaz kılsınlarAman öyle şey yazma @Çiğdem
Aaaa imam senin babandır be hoşt. .ss
dünya bitmek üzere bir namaz kılsınlarAman öyle şey yazma @Çiğdem
Kız onlarca yüzlerce erkek senin sözünü dinliyor işte tam sana göre meslek @ÇiğdemAaaa imam senin babandır be hoşt. .ss
dünya bitmek üzere bir namaz kılsınlar
Kız onlarca yüzlerce erkek senin sözünü dinliyor işte tam sana göre meslek @Çiğdem
Sen olacan yakında sahte gelin. .ssBen ona meslek buldum sahte gelin olacak melisay hapiste yerine geçecek @serhatt
Forumumuz çok dindar maşallah maşallah hocam inşallah hocamŞu forumda cemaatı bir topla hoca efendi @serhatt @Maskeli Fedai @eskici @The_Erinch @Özgür @xemrexxx
Bunak geçen hafta bitti zaten
Çift kemer önemli
Bitti zaten
Çift kemer önemli
Bitti zaten
Bunun için kim dizi izler zaten izlenmemişteBunak geçen hafta bitti zaten
Deme öyle insanlae Kubilay diye ölüp bitiyorBunun için kim dizi izler zaten izlenmemişte
Aa öyle deme kemer reis için ölüp bitiyor @serhattBunun için kim dizi izler zaten izlenmemişte
Ciddi misin bilmiyordum bu konuyu
2.sezonuydu dizinin yamacı az gösterip başrol gibi bu zibidiyi gösteriyorlardı tamamen kendi hayatıyla o başrol gibiydi sonra tepkiler gelince attılar onu yine gölgeye tutmadıYazık ya kınıyorum o insafsızları
------
@Çiğdem sen mi yönetiyorsun bu kanalı
Ekli dosyayı görüntüle 107186
2.sezonuydu dizinin yamacı az gösterip başrol gibi bu zibidiyi gösteriyorlardı tamamen kendi hayatıyla o başrol gibiydi sonra tepkiler gelince attılar onu yine gölgeye tutmadı
4:30 Sonrası kavga ederken misketini düşürüp ölen ailesi tanıdıklarıyla konusuyor sırlar dünyasımı bu diyorlar yorumlar @xemrexxx @serhatt @Araf @ömer karataş
Bitti zaten ecünnü yüzünden.