Maskeli Fedai
Favori Üye
Alışacaksın bunlaraBu sefer çok mesaj olunca demekki yeni dikkatimi çekti
Alışacaksın bunlaraBu sefer çok mesaj olunca demekki yeni dikkatimi çekti
Tabiki Kubilay ile alakası yok hep ecünnü yüzünden.Aaa ecünnü yüzünden bitti senin zibidiyle alakası yok @slhttnmtl @Alos @xemrexxx
Diğer zibidin de sürünüyor Alperen Duymaz
Bizim goygoyumuzu çekememişler anlaşılan.. Paramparçayım..Güllü Erhan bunların getir götürünü yapar anca sayın Gs’li dostum… @MasacRE @MEnes
@Dosi hanım yoldaşlarımızı eleştirdiğimiz mesajlarımıza adeta darbe vurmuş… @Maskeli Fedai
Skandal.. @Sherlock
@MasacRE ve @MEnes 'e attığınız çirkin itiraflar karşısında kayıtsız kalamazdım hem başlık ' Bu Konuda Kendini Eleştir ' ama içerik MEnes ve MasacreGüllü Erhan bunların getir götürünü yapar anca sayın Gs’li dostum… @MasacRE @MEnes
@Dosi hanım yoldaşlarımızı eleştirdiğimiz mesajlarımıza adeta darbe vurmuş… @Maskeli Fedai
Özene bezene yaptığımız goygoylara nasıl kıyabilirdiniz Dosimosi.. @Sherlock
Bizim goygoyumuzu çekememişler anlaşılan.. Paramparçayım..
@MasacRE ve @MEnes hainleri @Dosi hanımı da ekibe dahil etmişler… Nasıl bir şeyin içine düştük böyle sayın Gs’li dostum…
Dosi hanım elinize sağlık, iki tane iftiracı rezil adama gerekeni yapmışsınız. Kanım dondu, tüylerim ürperdi o çirkin iftiraları okurken hain kütükler... @Maskeli Fedai @Sherlock
Forum oyunlarında başlık ile alakasız olan her mesajı @Sherlock 'un bu eşssiz konusuna taşıyoruz başka yerde dokunmuyorumÖzene bezene yaptığımız goygoylara nasıl kıyabilirdiniz Dosimosi.. @Sherlock
Ben sadece doğruların yanındayım...@MasacRE ve @MEnes hainleri @Dosi hanımı da ekibe dahil etmişler… Nasıl bir şeyin içine düştük böyle sayın Gs’li dostum…
Bu düpedüz darbedir… @Maskeli Fedai
Helikopterimizi düşürdüler sayın Gs'li dostum..@MasacRE ve @MEnes hainleri @Dosi hanımı da ekibe dahil etmişler… Nasıl bir şeyin içine düştük böyle sayın Gs’li dostum…
Bu düpedüz darbedir… @Maskeli Fedai
Gerçekleri çekemedin değil mi hain kütük..Dosi hanım elinize sağlık, iki tane iftiracı rezil adama gerekeni yapmışsınız. Kanım dondu, tüylerim ürperdi o çirkin iftiraları okurken hain kütükler... @Maskeli Fedai @Sherlock
Ne gerçeği be, o attığınız iftiraların elbet bir bedeli olacak hain heriflerHelikopterimizi düşürdüler sayın Gs'li dostum..
------
Gerçekleri çekemedin değil mi hain kütük..
Dosi hanım elinize sağlık, iki tane iftiracı rezil adama gerekeni yapmışsınız. Kanım dondu, tüylerim ürperdi o çirkin iftiraları okurken hain kütükler... @Maskeli Fedai @Sherlock
Hain kütüğe bak yakalanırsa ne yapacağını bile düşünmüş, mesajlarımızı başka konuya taşıtarak algı operasyonu yapıyor… @Maskeli Fedai @MEnesForum oyunlarında başlık ile alakasız olan her mesajı @Sherlock 'un bu eşssiz konusuna taşıyoruz başka yerde dokunmuyorum
Helikopterimizi düşürdüler sayın Gs'li dostum..
Sayın Gs’li dostum son anda paraşüt açarak kurtulduk, yaptıkları sapıklıkları gizlemek için yoldaşlarının canlarını hiçe saydılar resmen…
Sorun değil. Ben ilk başta belirtmedim etkinlik başlamadan aslında biraz da suç bende.@Gerekli24 konuları açtıktan sonra fark ettim dalgınlığa geldi bir anlık kusura bakma diğer turlarda olmayacaksın kesin olarak :/
İşte bu bee gerekeni tam olarak yapmışsın Zey... Seni takdir ve tebrik ediyorum...
Şu iki leş tüyler ürperten insana ise diyecek bir şey bulamıyorum... Ömrümde böylesi iftira silsilesi görmedim, duymadım, bilmiyorum... Bu bambaşka bir boş seviyesi... @MasacREHain kütüğe bak yakalanırsa ne yapacağını bile düşünmüş, mesajlarımızı başka konuya taşıtarak algı operasyonu yapıyor… @Maskeli Fedai @MEnes
Sayın Gs’li dostum son anda paraşüt açarak kurtulduk, yaptıkları sapıklıkları gizlemek için yoldaşlarının canlarını hiçe saydılar resmen…
Gerçekler elbet ortaya çıkacak, hesap günü yaklaşıyor kütükler için.
Yazdıklarımızın, özellikle de zeytin ve üzümle alakalı olan kısmın son derece gerçek olması… @Maskeli Fedai @MasacREŞu iki leş tüyler ürperten insana ise diyecek bir şey bulamıyorum... Ömrümde böylesi iftira silsilesi görmedim, duymadım, bilmiyorum... Bu bambaşka bir boş seviyesi... @MasacRE
Ya bu nasıl bir saçmalık... Wall Street kurdu muyuz biz be adam... Zeytinle üzüm gerçek diyor bir de... İftira olur da bu kadar olmaz...Yazdıklarımızın, özellikle de zeytin ve üzümle alakalı olan kısmın son derece gerçek olması… @Maskeli Fedai @MasacRE
Sayın Gs’li dostum ve ben asla iftira atmayız, her zaman doğruları dile getiririz… @Maskeli Fedai @MasacREYa bu nasıl bir saçmalık... Wall Street kurdu muyuz biz be adam... Zeytinle üzüm gerçek diyor bir de... İftira olur da bu kadar olmaz...
Ya bu nasıl bir saçmalık... Wall Street kurdu muyuz biz be adam... Zeytinle üzüm gerçek diyor bir de... İftira olur da bu kadar olmaz...
Sayın Gs'li dostumla beraber bir partiyi ifşaladık diye başımıza gelmeyen kalmadı.. @MasacRESayın Gs’li dostum ve ben asla iftira atmayız, her zaman doğruları dile getiririz… @Maskeli Fedai @MasacRE