Sohbet & Muhabbet Konusu

Güllü Erhan bunların getir götürünü yapar anca sayın Gs’li dostum… @MasacRE @MEnes

@Dosi hanım yoldaşlarımızı eleştirdiğimiz mesajlarımıza adeta darbe vurmuş… @Maskeli Fedai
@MasacRE ve @MEnes 'e attığınız çirkin itiraflar karşısında kayıtsız kalamazdım :A hem başlık ' Bu Konuda Kendini Eleştir ' ama içerik MEnes ve Masacre :A
Komple silmedik en azından. Darbe sayılmaz :A
Forum oyunlarında sadece katıyız :A

@MasacRE ve @MEnes 'e attığınız çirkin itiraflar karşısında kayıtsız kalamazdım :A hem başlık ' Bu Konuda Kendini Eleştir ' ama içerik MEnes ve Masacre :A
Özene bezene yaptığımız goygoylara nasıl kıyabilirdiniz Dosimosi.. @Sherlock

• Güldürdün
  • Üzücü
Reactions: Sherlock and Dosi
Bizim goygoyumuzu çekememişler anlaşılan.. Paramparçayım..
@MasacRE ve @MEnes hainleri @Dosi hanımı da ekibe dahil etmişler… Nasıl bir şeyin içine düştük böyle sayın Gs’li dostum…

Bu düpedüz darbedir… @Maskeli Fedai

Dosi hanım elinize sağlık, iki tane iftiracı rezil adama gerekeni yapmışsınız. Kanım dondu, tüylerim ürperdi o çirkin iftiraları okurken hain kütükler... @Maskeli Fedai @Sherlock

Özene bezene yaptığımız goygoylara nasıl kıyabilirdiniz Dosimosi.. @Sherlock
Forum oyunlarında başlık ile alakasız olan her mesajı @Sherlock 'un bu eşssiz konusuna taşıyoruz :A başka yerde dokunmuyorum :A
@MasacRE ve @MEnes hainleri @Dosi hanımı da ekibe dahil etmişler… Nasıl bir şeyin içine düştük böyle sayın Gs’li dostum…

Ben sadece doğruların yanındayım...

Helikopterimizi düşürdüler sayın Gs'li dostum..
------

Dosi hanım elinize sağlık, iki tane iftiracı rezil adama gerekeni yapmışsınız. Kanım dondu, tüylerim ürperdi o çirkin iftiraları okurken hain kütükler... @Maskeli Fedai @Sherlock
Gerçekleri çekemedin değil mi hain kütük.. :T:

Forum oyunlarında başlık ile alakasız olan her mesajı @Sherlock 'un bu eşssiz konusuna taşıyoruz :A başka yerde dokunmuyorum :A
Hain kütüğe bak yakalanırsa ne yapacağını bile düşünmüş, mesajlarımızı başka konuya taşıtarak algı operasyonu yapıyor… @Maskeli Fedai @MEnes
Helikopterimizi düşürdüler sayın Gs'li dostum..
@MEnes ile beraber yediniz üzümleri yediniz zeytinleri.. Şimdi iftira oldu demek :A @Sherlock
Sayın Gs’li dostum son anda paraşüt açarak kurtulduk, yaptıkları sapıklıkları gizlemek için yoldaşlarının canlarını hiçe saydılar resmen…

Gerçekler elbet ortaya çıkacak, hesap günü yaklaşıyor kütükler için. :A

İşte bu bee gerekeni tam olarak yapmışsın Zey... Seni takdir ve tebrik ediyorum...
@MEnes ile beraber yediniz üzümleri yediniz zeytinleri.. Şimdi iftira oldu demek :A @Sherlock

Hain kütüğe bak yakalanırsa ne yapacağını bile düşünmüş, mesajlarımızı başka konuya taşıtarak algı operasyonu yapıyor… @Maskeli Fedai @MEnes

Sayın Gs’li dostum son anda paraşüt açarak kurtulduk, yaptıkları sapıklıkları gizlemek için yoldaşlarının canlarını hiçe saydılar resmen…

Gerçekler elbet ortaya çıkacak, hesap günü yaklaşıyor kütükler için. :A
Şu iki leş tüyler ürperten insana ise diyecek bir şey bulamıyorum... Ömrümde böylesi iftira silsilesi görmedim, duymadım, bilmiyorum... Bu bambaşka bir boş seviyesi... :A @MasacRE

Şu iki leş tüyler ürperten insana ise diyecek bir şey bulamıyorum... Ömrümde böylesi iftira silsilesi görmedim, duymadım, bilmiyorum... Bu bambaşka bir boş seviyesi... :A @MasacRE
Yazdıklarımızın, özellikle de zeytin ve üzümle alakalı olan kısmın son derece gerçek olması… @Maskeli Fedai @MasacRE