Yani herkes kendininkini görüyor, senin kaç tane aldığını vb. göremiyoruz ya da sen başkalarını göremiyorsun@Dosi disslike sayısı burada gözüküyormuş. Sen göremiyoruz demiştin? @Tolstoyevski 69 adet atmışsındır bugün rahat.
Ekli dosyayı görüntüle 106034
Yani herkes kendininkini görüyor, senin kaç tane aldığını vb. göremiyoruz ya da sen başkalarını göremiyorsun
69 tane attıysam nasıl toplam 67 😱
Ben sana biz göremiyoruz başkasının dissini dedim@Dosi disslike sayısı burada gözüküyormuş. Sen göremiyoruz demiştin? @Tolstoyevski 69 adet atmışsındır bugün rahat.
Ekli dosyayı görüntüle 106034
Yiyeceğini yemişsindir sen.
Dün sıcak bugün serinledi diye galiba tüm gün gök gürültülü bir hava vardı@Dosi hava aşırı sıcak biraz serinlik at sizin oradan eridik... 🎃
Burada haftalardır yağmıyor.... Sizin orada 2-3 haftaya hırka mevsimi başlarDün sıcak bugün serinledi diye galiba tüm gün gök gürültülü bir hava vardı
Yanlış şarkı paylaştı galiba
Kim yanlış şarkı paylaştı?Yanlış şarkı paylaştı galiba
A.S.Ö.B.i.M ? Evet .
N eksik oldu. Ferhat Göçer deyip Ayla Dikmen paylaştınKim yanlış şarkı paylaştı?
Hayır önce sana şarkıya dair cevap yazıp, sonra konunun formatına uygun olması amaçlı şu an dinlediğim bir şarkıyı paylaştım. O konuda cevap vermenin raconu buN eksik oldu. Ferhat Göçer deyip Ayla Dikmen paylaştın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?