Senin fanı olduğun kişiler ve benimkilere bakınca seviye farkı apaçık ortada.Doğruyu çok yanlış anlamışsınız siz.
Geçmiş olsun abla, iyi gecelerBen çıkıyorum başıma fena ağrı girdi ya görüşürüz
Şampiyon Barış Murat Yağcı'ya demiyor musunuz siz "dondurma reis" diye? Size sormak lazım. Dondurma ne alaka?Dondurma ne alaka@Emre Ozansoy
Çok yazık olmuştu, kesinlikle bu şarkı ile daha iyi bir derece elde edebilirdik. Süpırsıtar'ı her izledikçe cringe oluyorum. TRT sağolsun.2006 Yılında TRT nin red ettiği şarkısı
Aynı yıl TRT nin uygun gördüğü şarkı
@Dosi @dreamy @Tolstoyevski @-potterhead- @kerem @Zeyno45 @AteşBöceği @Angelica
Şampiyon Barış Murat Yağcı'ya demiyor musunuz siz "dondurma reis" diye? Size sormak lazım. Dondurma ne alaka?
Elaleme gider Mersine sen gidiyon tersineDoğruyu çok yanlış anlamışsınız siz.
Yooo asla demiyorumŞampiyon Barış Murat Yağcı'ya demiyor musunuz siz "dondurma reis" diye? Size sormak lazım. Dondurma ne alaka?
Ay çok sorry, dondurma reis diyen @slhttnmtl hainiymiş.Elaleme gider Mersine sen gidiyon tersine
Yooo asla demiyorum
@12.Adam diyordu onu, iftiradan önce okusaydın bi.Ay çok sorry, dondurma reis diyen @slhttnmtl hainiymiş.
Ay o zaman sana da çok sorry.
Hain Adam.@slhttnmtl sana destek atıyorum bende dondurma reisi sevmiyorum.Yusuf için nötrüm.
Haine de saydım.Ay o zaman sana da çok sorry.
Çok haklısın, bir de nimet.
EvetHaine de saydım.
Çok haklısın, bir de nimet.
Anacım ona bu denmez zaten, o daha iyilerine layıkEvetCan Yaman'a deseydin daha az gücenirdim
Laf söz derdinin olmaması çok hoş, rahatça istediğini konuşabiliyorsun.Oh maşallah ne konuşmuşsunuz öyle ya gerçi burası sohbet muhabbet konusu olacak o kadar
------
En iyisi arada sırada burada takılmak gerek valla sevdim bu konuyu 😁😁
Kerem ve Yusuf ve Can > Çağdaş.Anacım ona bu denmez zaten, o daha iyilerine layıkBu K*r*m, Y*s*f ve bu şahıs için.Yanlış oldu biraz cümlem de anladın sen.
------
Laf söz derdinin olmaması çok hoş, rahatça istediğini konuşabiliyorsun.
Valla önceden keşfettim burayı arada sırada burda takilmak gerçekten güzel bir şeyAnacım ona bu denmez zaten, o daha iyilerine layıkBu K*r*m, Y*s*f ve bu şahıs için.Yanlış oldu biraz cümlem de anladın sen.
------
Doğru daha iyilerineAnacım ona bu denmez zaten, o daha iyilerine layıkBu K*r*m, Y*s*f ve bu şahıs için.Yanlış oldu biraz cümlem de anladın sen.
------
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?