Hep ben sizlerin yaramazlıklarınızı, kimi zaman triplerinizi çekiyorumBiz senin yaramaz çocuklarınız.Öyle değil mi? @xdragxx Fütürsüz Ulvi.
Şu Dosi'ye çok iş çıkarıyorsunuz
Hep ben sizlerin yaramazlıklarınızı, kimi zaman triplerinizi çekiyorumBiz senin yaramaz çocuklarınız.Öyle değil mi? @xdragxx Fütürsüz Ulvi.
Aldırma Deli Gönül 'Kırmızı Oda'da çalmıştı zaten.@kerem gördün mü muhteşem haberi.
Sertab Erener on Instagram: "“ Her Dem Yeşil “ albümü uzun soluklu bir albüm olacak. Sizin ve benim en sevdiğimiz, hep yeşil ,hiç eskimeyen şarkılarla dolu olacak . Her ay bir şarkıyı size yepyeni halleriyle dinleteceğim. Sonra onlar toplanıp bir alb
9,848 likes, 194 comments - sertaberener on May 20, 2021: "“ Her Dem Yeşil “ albümü uzun soluklu bir albüm olacak. Sizin ve benim en sevdiğimiz, hep yeşil ,hiç eskimeyen şarkılarla dolu olacak . Her ay bir şarkıyı size yepyeni halleriyle dinleteceğim. Sonra onlar toplanıp bir albüm olacak 🍀Her...www.instagram.com
Fav10 listelerini yine işgal edecek yani.@kerem gördün mü muhteşem haberi.
Sertab Erener on Instagram: "“ Her Dem Yeşil “ albümü uzun soluklu bir albüm olacak. Sizin ve benim en sevdiğimiz, hep yeşil ,hiç eskimeyen şarkılarla dolu olacak . Her ay bir şarkıyı size yepyeni halleriyle dinleteceğim. Sonra onlar toplanıp bir alb
9,848 likes, 194 comments - sertaberener on May 20, 2021: "“ Her Dem Yeşil “ albümü uzun soluklu bir albüm olacak. Sizin ve benim en sevdiğimiz, hep yeşil ,hiç eskimeyen şarkılarla dolu olacak . Her ay bir şarkıyı size yepyeni halleriyle dinleteceğim. Sonra onlar toplanıp bir albüm olacak 🍀Her...www.instagram.com
Onu yapan belli...Fav10 listelerini yine işgal edecek yani.
Onu yapan belli...
Moodumu attığın için çok teşekkürler.
Bir konu üzerinde araştırma yapıyordum.
Kimbilir hangi yıllara aitBir konu üzerinde araştırma yapıyordum.
2010-2011Kimbilir hangi yıllara ait
Olm ne işin var donsuz halinde olduğun yıllarda 😀😀2010-2011
Yok artık. 😱Olm ne işin var donsuz halinde olduğun yıllarda 😀😀
Meleği gazladım galiba Bozkır Aslanını kovalıyor evdeYok artık. 😱
Az önce konuşmuştuk, Instagram'da canlı yayın izliyordur büyük ihtimalle.Meleği gazladım galiba Bozkır Aslanını kovalıyor evde
Vallahi dizinin sayfasında anlık yorum yapıyorAz önce konuşmuştuk, Instagram'da canlı yayın izliyordur büyük ihtimalle.
İyi stalk yapıyorsun abi.Vallahi dizinin sayfasında anlık yorum yapıyor
Diyene bak sen..eline su dökememİyi stalk yapıyorsun abi.Korkuyorum bazen.
Ben kim, stalk yapmak kim.Diyene bak sen..eline su dökemem
Neyse sohbet bölümüne geçem ,konu karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?