Hep ben sizlerin yaramazlıklarınızı, kimi zaman triplerinizi çekiyorumBiz senin yaramaz çocuklarınız.Öyle değil mi? @xdragxx Fütürsüz Ulvi.![]()
Şu Dosi'ye çok iş çıkarıyorsunuz
Hep ben sizlerin yaramazlıklarınızı, kimi zaman triplerinizi çekiyorumBiz senin yaramaz çocuklarınız.Öyle değil mi? @xdragxx Fütürsüz Ulvi.![]()
Aldırma Deli Gönül 'Kırmızı Oda'da çalmıştı zaten.@kerem gördün mü muhteşem haberi.
![]()
Sertab Erener on Instagram: "“ Her Dem Yeşil “ albümü uzun soluklu bir albüm olacak. Sizin ve benim en sevdiğimiz, hep yeşil ,hiç eskimeyen şarkılarla dolu olacak . Her ay bir şarkıyı size yepyeni halleriyle dinleteceğim. Sonra onlar toplanıp bir alb
10K likes, 198 comments - sertaberener on May 20, 2021: "“ Her Dem Yeşil “ albümü uzun soluklu bir albüm olacak. Sizin ve benim en sevdiğimiz, hep yeşil ,hiç eskimeyen şarkılarla dolu olacak . Her...".www.instagram.com
Fav10 listelerini yine işgal edecek yani.@kerem gördün mü muhteşem haberi.
![]()
Sertab Erener on Instagram: "“ Her Dem Yeşil “ albümü uzun soluklu bir albüm olacak. Sizin ve benim en sevdiğimiz, hep yeşil ,hiç eskimeyen şarkılarla dolu olacak . Her ay bir şarkıyı size yepyeni halleriyle dinleteceğim. Sonra onlar toplanıp bir alb
10K likes, 198 comments - sertaberener on May 20, 2021: "“ Her Dem Yeşil “ albümü uzun soluklu bir albüm olacak. Sizin ve benim en sevdiğimiz, hep yeşil ,hiç eskimeyen şarkılarla dolu olacak . Her...".www.instagram.com
Onu yapan belli...Fav10 listelerini yine işgal edecek yani.![]()
Onu yapan belli...
Moodumu attığın için çok teşekkürler.
Bir konu üzerinde araştırma yapıyordum.
Kimbilir hangi yıllara aitBir konu üzerinde araştırma yapıyordum.![]()
2010-2011Kimbilir hangi yıllara ait![]()
Olm ne işin var donsuz halinde olduğun yıllarda 😀😀2010-2011![]()
Yok artık. 😱Olm ne işin var donsuz halinde olduğun yıllarda 😀😀
Meleği gazladım galiba Bozkır Aslanını kovalıyor evdeYok artık. 😱![]()
Az önce konuşmuştuk, Instagram'da canlı yayın izliyordur büyük ihtimalle.Meleği gazladım galiba Bozkır Aslanını kovalıyor evde![]()
![]()
![]()
![]()
Vallahi dizinin sayfasında anlık yorum yapıyorAz önce konuşmuştuk, Instagram'da canlı yayın izliyordur büyük ihtimalle.![]()
İyi stalk yapıyorsun abi.Vallahi dizinin sayfasında anlık yorum yapıyor![]()
Diyene bak sen..eline su dökememİyi stalk yapıyorsun abi.Korkuyorum bazen.
![]()
Ben kim, stalk yapmak kim.Diyene bak sen..eline su dökemem
Neyse sohbet bölümüne geçem ,konu karıştı![]()