Acıdı mı bilmem de kıkırdak için iki kere düşün istersen.Evet kıkırdağımı deldiricem üniversite sınavından sonra
Acıdı mı bilmem de kıkırdak için iki kere düşün istersen.Evet kıkırdağımı deldiricem üniversite sınavından sonra
Pazartesi, Salı deldirdim 2 si de asla acımadı evet düşünüyorum hala iyileşmesi zormuş çünküAcıdı mı bilmem de kıkırdak için iki kere düşün istersen.
O noktalar etli olduğu için acımayacağını düşünüyordum zaten de bir de kıkırdak pek öyle olmadığı için çok acıyormuş diye duydum. Bak yine sen söyleyince bu fikir aklıma gelmedi değil.Pazartesi, Salı deldirdim 2 si de asla acımadı evet düşünüyorum hala iyileşmesi zormuş çünkü
Ben kulak memesini delirmedim . Evet acıyormuş ama dayanırım diye düşünüyorum .O noktalar etli olduğu için acımayacağıno düşünüyordum zaten de bir de kıkırdak pek öyle olmadığı için çok acıyormuş diye duydum. Bak yine sen söyleyince bu fikir aklıma gelmedi değil.
Oha, ne kadar çok delinecek yer varmış. 3 ve 4'te dayandıysan kıkırdakta da sıkıntı yaşamazsın boşver.Ben kulak memesini delirmedim . Evet acıyormuş ama dayanırım diye düşünüyorum .
Ekli dosyayı görüntüle 102634
3,4 numara olan kısmını deldirdim
Evet öyleymiş . Valla hiç acımadı sızlamadı bile . Umarım yaşamamOha, ne kadar çok delinecek yer varmış. 3 ve 4'te dayandıysan kıkırdakta da sıkıntı yaşamazsın boşver.
Ben kulak memesini delirmedim . Evet acıyormuş ama dayanırım diye düşünüyorum .
Ekli dosyayı görüntüle 102634
3,4 numara olan kısmını deldirdim
Sanırsın atış poligonu.Oha, ne kadar çok delinecek yer varmış. 3 ve 4'te dayandıysan kıkırdakta da sıkıntı yaşamazsın boşver.
Cidden yaSanırsın atış poligonu.
Üniversite kaçıncı sınıf?Aynen.
Mezunum ben İngilizcemi geliştirmek için aldımÜniversite kaçıncı sınıf?
Hangi bölümden?Mezunum ben İngilizcemi geliştirmek için aldım
Yok maalesef. Neyse konuyu dağıtmayalım daha fazlaPandemi sen önce çalışıyor muydun?
Bırak dağınık kalsın ayol.Zaten ikimiz dağılmışız.Yok maalesef. Neyse konuyu dağıtmayalım daha fazla
Yok maalesef. Neyse konuyu dağıtmayalım daha fazla
Dağınık ortamları toparlamayı severim bakın bakalım hangi konudasınızBırak dağınık kalsın ayol.Zaten ikimiz dağılmışız.
Biz senin yaramaz çocuklarınız.Öyle değil mi? @xdragxx Fütürsüz Ulvi.Dağınık ortamları toparlamayı severim bakın bakalım hangi konudasınız