Sohbet & Muhabbet Konusu

90larda çocuktum Süper Baba,Sıdıka, Ruhsar ,Çılgın Bediş ,Bizimkiler izleyerek Hakan Peker Serdar Ortaç ,Soner Arıca ve nicelerini dinleyerek büyüdüm 2000 li yıllardan sonra büyü bozuldu artık dünyanın o tadı yok
Leblebi tozu vardı mesela altın çikolatalar şu an aklıma gelenler😊
90 'larda çocuk olmaktan ziyade genç olmak o yılların tadını doya doya çıkarmak isterdim bizler şanşlı son nesillerdik

90larda çocuktum Süper Baba,Sıdıka, Ruhsar ,Çılgın Bediş ,Bizimkiler izleyerek Hakan Peker Serdar Ortaç ,Soner Arıca ve nicelerini dinleyerek büyüdüm 2000 li yıllardan sonra büyü bozuldu artık dünyanın o tadı yok
Leblebi tozu vardı mesela altın çikolatalar şu an aklıma gelenler😊
90 'larda çocuk olmaktan ziyade genç olmak o yılların tadını doya doya çıkarmak isterdim bizler şanşlı son nesillerdik
Vay @Zeyno45 @Angelica Bizim çağları yaşayan biri daha var mış :oley:

Vay @Zeyno45 @Angelica Bizim çağları yaşayan biri daha var mış :oley:
O zaman ne mutlu bana ya keşke hiç büyümeseydik zaman 90'larda kalsaydı 2000li yıllarda dünya çöl olacak deniyordu daha çöl olmasakta içimiz kurudu ,bittikten tükendik çocuklarımız bizler kadar şanslı olamadı maalesef ben sokaklarda oynayarak büyüdüm onlar ise eve mahkum:(

• Üzücü
Reactions: Emre Ozansoy
O zaman ne mutlu bana ya keşke hiç büyümeseydik zaman 90'larda kalsaydı 2000li yıllarda dünya çöl olacak deniyordu daha çöl olmasakta içimiz kurudu ,bittikten tükendik çocuklarımız bizler kadar şanslı olamadı maalesef ben sokaklarda oynayarak büyüdüm onlar ise eve mahkum:(
Muazzam örnek... "Erinççççççççççççç" annemin pencereden bağrışları ve cevap olarak. " Anneeeeeeeee 10 dk daha" ile büyüdük...

• Harika
Reactions: AteşBöceği
  • Harika
Reactions: Zeyno
Konuyu hortlattık ama konu hakkında kelam edecek olanlar olması sevindirdi.
Ben severim eski konuları hortlatmayı boşa dememişler ne varsa eskilerde var demek :)
Sokak oyunlarımız bile bir başkaydı hala oynayanlar var ama çoğu çocuk teknolojiye bağlı yaşıyor bizler gerçekten çok şanslıymışız keşke o yılların kıymetini bilseydik ben hala o güzel şarkıları dinleyip o güzel dizileri izliyorum onların sayesinde o yıllara gidiyorum yorumlarda o güzel insanlarla muhabbet ediyorum bu da iyi geliyor :)

• Beğendim
Reactions: Angelica
Ben severim eski konuları hortlatmayı boşa dememişler ne varsa eskilerde var demek :)
Sokak oyunlarımız bile bir başkaydı hala oynayanlar var ama çoğu çocuk teknolojiye bağlı yaşıyor bizler gerçekten çok şanslıymışız keşke o yılların kıymetini bilseydik ben hala o güzel şarkıları dinleyip o güzel dizileri izliyorum onların sayesinde o yıllara gidiyorum yorumlarda o güzel insanlarla muhabbet ediyorum bu da iyi geliyor :)
Geçmişi unutmadan geleceğe sahip çıkmalı.

Yaşadıklarımızı yeni nesil sadece hikayelerden bilecek...

Hepimiz yaşadıklarımızla kalacaz be :)

Amma felsefe yaptım ; bak bu konuda seni Benjamin Button Emre ile görüştürmeli @Emre Ozansoy

@Zeyno45 @Angelica

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Valla yorumunu okurken aklımdan direk benimde Emre geçti başka hesap açıpta bizimi yiyosun yoksa @Emre Ozansoy :A

Geçmişi unutmadan geleceğe sahip çıkmalı.

Yaşadıklarımızı yeni nesil sadece hikayelerden bilecek...

Hepimiz yaşadıklarımızla kalacaz be :)

Amma felsefe yaptım ; bak bu konuda seni Benjamin Button Emre ile görüştürmeli @Emre Ozansoy

@Zeyno45 @Angelica
Bir şansım olsa 80'lerde 90'larda yaşamayı isterdim cidden. :( Çok yanlış bir zamana denk geldik.

Bütün imkanın var neredeyse her şey için, ama yaptığın şeylerden keyif alamıyorsun. :(
------

Valla yorumunu okurken aklımdan direk benimde Emre geçti başka hesap açıpta bizimi yiyosun yoksa @Emre Ozansoy :A
Fake hesap olsa fark edilirdi, ama benim hesabım olsa anında fark edilir. :A

• Beğendim
Reactions: AteşBöceği